Παρέα με τον Γεωργιάδη στη Βουλή ο δις υπόδικος για το ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτης Πουλής (Photos)

Παρέα με τον Γεωργιάδη στη Βουλή ο δις υπόδικος για το ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτης Πουλής (Photos)

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατά ο υπουργός Ανάπτυξης, ο οποίος παρουσιάστηκε στη Βουλή «αγκαζέ» με τον δις υπόδικο για τις δυσώδεις υποθέσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η παρουσία του Στ. Πουλή προκάλεσε αναστάτωση ακόμα και σε «γαλάζια» στελέχη, ενώ καλά ενημερωμένες πηγές υποστηρίζουν πως ο υπόδικος με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος δίνει το «παρών» στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου με την ιδιότητα του «συνεργάτη του Άδωνη Γεωργιάδη». Απ΄ ό,τι φαίνεται, το υπουργείο Ανάπτυξης αποτελεί… οικογενειακή υπόθεση, αφού και η σύζυγος του κ. Πουλή ήταν συνεργάτης του Αδ. Γεωργιάδη.

Όπως είχε αποκαλύψει το documentonews.gr, το Συμβούλιο Εφετών είχε απορρίψει με βούλευμά του τις εφέσεις που είχαν ασκηθεί κατά των δύο παραπεμπτικών βουλευμάτων, με αποτέλεσμα ο Στ. Πουλής και η υπόλοιπη «παρέα του ΚΕΕΛΠΝΟ» να κάτσουν στο εδώλιο για δεκάδες παράνομες προσλήψεις ημετέρων.

Ειδικότερα, μαζί με τον «συνεργάτη του υπουργού» σε δίκη παραπέμπονται η σύζυγός του και συνεργάτης του Άδωνη Γεωργιάδη, Ανδρονίκη Θεοφιλάτου, όπως επίσης η πρώην οικονομική διευθύντρια του ΚΕΕΛΠΝΟ και διορισμένη στην Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα (την οποία εποπτεύει ο υπουργός Ανάπτυξης), Αικατερίνη Πολύζου.

Διαβάστε σχετικά: Οριστικά στο «σκαμνί» Πουλής και «παρέα του ΚΕΕΛΠΝΟ» για τις παράνομες προσλήψεις – Απορρίφθηκαν οι εφέσεις τους

Τούτων δοθέντων, εύλογα προκύπτουν τα εξής ερωτήματα: Γιατί αυτή η επίμονη υποστήριξη του υπουργού σε έναν υπόδικο; Τι τους συνδέει και φτάνουν στο σημείο να εμφανίζονται μαζί σε συνεδρίαση της Επιτροπής της Βουλής; Δεν υπάρχουν σε όλη την επικράτεια άλλοι άξιοι για να αναλάβουν χρέη «συνεργάτη» του Αδ. Γεωργιάδη;

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter