Γεωργιάδης – Βορίδης – Πλεύρης: Όταν κατέβαιναν στους δρόμους για ψήφους στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία (Photos)

Γεωργιάδης – Βορίδης – Πλεύρης: Όταν κατέβαιναν στους δρόμους για ψήφους στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία (Photos)

Μία κυβίστηση λιγότερη ή μία περισσότερη δεν κάνει καμία διαφορά για τον Άδωνη Γεωργιάδη που θα ήθελε ίσως και να πουλήσει ψυγείο σε Εσκιμώο, αν του δινόταν η ευκαιρία.

Προς το παρόν τον θαυμάζουμε στις κυβιστήσεις ή απλά «κωλοτούμπες» σε άπειρα θέματα της πολιτικής ατζέντας. Από το Ισραήλ και τη στροφή 180 μοιρών έως και το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών που τώρα παρακαλάνε να γίνει αποδεκτή.

Βέβαια βάζουν και τις γιρλάντες για να μπορέσουν να δικαιολογήσουν τη θέση τους, όπως το ότι είναι πλέον επίσημο έγγραφο, ή το ότι είμαστε και τώρα αντίθετοι αλλά…

Μπορεί βέβαια να ανεβάσουν και τους τόνους και να πουν ας το καταγγείλει η Βόρεια Μακεδονία. Εξάλλου αυτοί και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν που φοβόντουσαν να φέρουν προς επικύρωση τα μνημόνια συνεργασίας…

Τώρα μιλάνε για «συμμόρφωση» της Βόρειας Μακεδονίας προς όλα τα σημείο της Συμφωνίας των Πρεσπών. Άρα τα θέλετε τώρα και «μας» συμφέρουν; Εξάλλου και το υπουργείο Εξωτερικών ζητά την απόλυτη τήρηση της συμφωνίας.

Διαβάστε επίσης: Συμφωνία των Πρεσπών: Ο Άδωνης που έλεγε «παπ, θα την αλλάξουμε», τώρα την υπερασπίζεται! (Video)

Το θέμα είναι πως για να πάρουν την εξουσία κατέβηκαν με τους «μακεδονομάχους» τις εικόνες και τα εθνικά σύμβολα στους δρόμους και τώρα φοβούνται μην τους σκάσει άλλο ένα αγκάθι σε μια εξωτερική πολιτική που νόμιζαν πως δεν θα έχει επιπτώσεις και δεν θα τους σκάσει στο κεφάλι.

Τότε όμως, αρχές του 2019 κατέβαιναν με σημαίες γιατί απέβλεπαν σε ψήφους. Με απλά λόγια θυσιάζοντας εθνικά θέματα στην ψηφοθηρία..

Αλλά για τον Άδωνη Γεωργιάδη και τους συνοδοιπόρους του από τον ΛΑΟΣ, Θάνο Πλεύρη και Μάκη Βορίδη, οι στόχοι τους πάντα είναι ίδιοι…

 

 

Διαβάστε επίσης

Ακροδεξιά στήριξη Καρατζαφέρη σε Μητσοτάκη: «Ο,τι καλύτερο υπάρχει» – Στήριξη σε δύο από τα τρία «πολιτικά παιδιά» του

Συμφωνία των Πρεσπών: Ο Άδωνης που έλεγε «παπ, θα την αλλάξουμε», τώρα την υπερασπίζεται! (Video)

Βόρεια Μακεδονία: Επιμένει η Σιλιάνοφσκα επικαλούμενη το «δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού»

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter