Γεροβασίλη για Μητσοτάκη στη Βουλή: «Δραπέτευσε χωρίς να δώσει καμία απάντηση για τις υποκλοπές»

Γεροβασίλη για Μητσοτάκη στη Βουλή: «Δραπέτευσε χωρίς να δώσει καμία απάντηση για τις υποκλοπές»

«Ο Πρωθυπουργός, κ. Μητσοτάκης αφού επέλεξε να διαφύγει από το ελληνικό κοινοβούλιο κάποιους μήνες και να μη δώσει απαντήσεις αποφάσισε σήμερα να έρθει για να απαντήσει. Τι επέλεξε να κάνει σήμερα; Να δραπετεύσει χωρίς να δώσει καμία απάντηση» σχολίασε η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Όλγα Γεροβασίλη από το βήμα της Βουλής, κατά τη διάρκεια του νομοσχεδίου για τις παρακολουθήσεις.

«Και ήταν σήμερα μια μέρα που κάνουμε μια πολύ ωραία συζήτηση εδώ για το τί προβλήματα είχε η ΕΥΠ και πώς θα τη μεταρρυθμίσουμε. Όλο αυτό το καιρό η προσπάθεια συγκάλυψης, αυτό το δεύτερο σκάνδαλο μετά το σκάνδαλο των υποκλοπών, ξετυλίγεται με διάφορους τρόπους, με ό,τι εφηύραν.  Εξεταστικές που δεν ήταν εξεταστικές, συνεδριάσεις που είχαν απόρρητο, μάρτυρες που θα έρχονταν, αλλά δεν ήρθαν και τελικά φτάνουμε στο ότι, δήθεν, δεν αφορούν κανένα τα θέματα αυτά» συμπλήρωσε η ίδια.

«Χρησιμοποίησε η Νέα Δημοκρατία όλο το οπλοστάσιο για να πείσει ότι  δεν αφορά τους Έλληνες πολίτες το σκάνδαλο των υποκλοπών. Με όλους τους δυνατούς τρόπους» τόνισε ακόμη Όλγα Γεροβασίλη, κάνοντας λόγο για «καθεστωτικό μοντέλο που έχτισε  από την πρώτη μέρα ο κος Μητσοτάκης».

«Η PEGA είπε ότι αν δεν είχε δράσει η ερευνητική δημοσιογραφία θα εξελισσόταν ακόμη το σκάνδαλο στη χώρα μας. Και σήμερα έρχεται η κυβέρνηση και το νομιμοποιεί με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο. Αυτό λοιπόν, κ.κ συνάδελφοι, είναι ένα σκάνδαλο που αποτέλεσε τον τρόπο λειτουργίας της Κυβέρνησης μέσα από το Μαξίμου» είπε ακόμη η κ. Γεροβασίλη και κατέληξε λέγοντας: «Η ερευνητική δημοσιογραφία έκανε το χρέος της. Η Δικαιοσύνη καλείται να κάνει το δικό της χρέος.».

Διαβάστε επίσης:

Στην Εισαγγελία η Γεροβασίλη: «Το Μαξίμου κατηύθυνε τις παρακολουθήσεις» (Video)

Documento TV: Μαντζουράνης, Γεροβασίλη, Σπίρτζης μιλούν στην «Πρέσα» της Τρίτης με τον Δ. Χατζηνικόλα

Όλγα Γεροβασίλη στον Άρειο Πάγο: «Έχει στηθεί δίκτυο κατασκοπείας με επίκεντρο συνεργάτες του Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter