Όλγα Γεροβασίλη στον Άρειο Πάγο: «Έχει στηθεί δίκτυο κατασκοπείας με επίκεντρο συνεργάτες του Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό»

Όλγα Γεροβασίλη στον Άρειο Πάγο: «Έχει στηθεί δίκτυο κατασκοπείας με επίκεντρο συνεργάτες του Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό»

Στον Άρειο Πάγο έφτασε λίγο μετά τις 11:00 η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, προκειμένου να καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου μετά την αποκάλυψη του Documento πως ήταν ένα από τα θύματα του Predator.

Δείτε επίσης: Ποιους και γιατί άκουγε το σύστημα Μητσοτάκη

Η κ. Γεροβασίλη συναντήθηκε με τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο, ο οποίος δεν έχει επιδείξει τον απαιτούμενο ζήλο για τη διερεύνηση του πολύκροτου σκανδάλου των υποκλοπών, προτιμώντας να ασχοληθεί με το ζήτημα των διαρροών.

Υπενθυμίζεται ότι αντιστοίχως είχε πράξει και ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Σπίρτζης, στις αρχές Σεπτεμβρίου, καθώς εντόπισε στη συσκευή του κακόβουλα sms που είχαν ως αποτέλεσμα να τον «παγιδεύσουν» μέσω του «αρπακτικού» προσωπικών δεδομένων.

Η δήλωση της Όλγας Γεροβασίλη:

«Ζούμε σε εξαιρετικά κρίσιμες στιγμές για το δημοκρατικό πολίτευμα και το κράτος δικαίου.

Μετά την αποκάλυψη από τη εφημερίδα Documento και από πολλαπλά αλλά δημοσιεύματα, προφανώς δεν έπρεπε ούτε εγώ ούτε το πολιτικό σύστημα της χώρας να μην πράξουμε τα αναγκαία για προστασία θεμελιώδους δικαιώματος προστασίας απορρήτου επικοινωνιών.

Έχω εμπιστοσύνη στη ελληνική δικαιοσύνη. Για να είναι αποτελεσματική η έρευνα θα πρέπει να συνθέσει όλες τις μηνύσεις.

Η δικαιοσύνη είναι ο τελευταίος πυλώνας προστασίας που μπορεί να ερευνήσει το διπλό σκάνδαλο, το σκάνδαλο κατασκοπείας και συγκάλυψης.

Το πολιτικό σύστημα και οι πολιτικοί των οποίων τα ονόματα ήδη αναφέρθηκαν δεν μπορούν να μένουν αμέτοχοι.

Στη χώρα έχει στηθεί από καιρό ένα δίκτυο κατασκοπείας. Τα μηνύματα αναφέρουν ότι αυτό οργανώθηκε και λειτούργησε με επίκεντρο συνεργάτες του Μεγάρου Μαξίμου, υπό την καθοδήγηση του πρωθυπουργού της χώρας κ. Μητσοτάκη.».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter