Για αυτά τα Μέσα πληρώνετε κύριε Πέτσα;

Για αυτά τα Μέσα πληρώνετε κύριε Πέτσα;

Μπορεί ο Στέλιος Πέτσας να προσπάθησε -αποτυχημένα- να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για την σκανδαλώδη εξαίρεση του Documento από τη διαφημιστική καμπάνια «Μένουμε Σπίτι». Όμως, κάποιοι άλλοι σπεύδουν να… δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους και τα χρήματα από τη διαφημιστική πίτα που έλαβαν λέγοντας πράγματα που ανήκουν εμφανώς στα απορρίμματα του ελληνικού διαδικτύου και σίγουρα δεν θα έπρεπε να έχουν καμία σχέση με τη δημοσιογραφία που χρηματοδοτήθηκε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ένας από τους επίδοξους μιντιακούς «Νταρτανιάν» της κυβέρνησης Μητσοτάκη, το newsarcadia.blogspot.com, στρέφεται εναντίον του Documento και συγκεκριμένα εναντίον του Κώστα Βαξεβάνη με γηπεδικούς χαρακτηρισμούς που δε συναντούσε κανείς ούτε τελευταία στα blogs της προηγούμενης δεκαετίας, που οδηγήθηκαν με μαθηματική ακρίβεια στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Ωστόσο, αυτή η κυβέρνηση φροντίζει να χρηματοδοτεί ένα τέτοιο blog που βρίσκεται στον… πυθμένα του ελληνικού διαδικτύου. Για να μη νομίζετε πως υπερβάλουμε, σας παραθέτουμε τα στατιστικά από την Alexa και από το Similar Web.

Για το μεν Similarweb.com δεν υφίσταται καν:

Στο δε Alexa τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα και η θέση #12.723, μάλλον θα γίνει δεκτή με… επιδοκιμασίες ίσως και… πυροτεχνήματα.

Και, πλήρως εναρμονισμένο στην «κανονικότητα» που ευαγγελίζεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αυτό το blog, βρίσκεται στη λίστα των sites που δέχτηκαν χρηματοδότηση από το «Μένουμε Σπίτι»:

Μία χρηματοδότηση… δρόμος

Μήπως το συγκεκριμένο blog το έκανε από υπερβάλλοντα ζήλο ή μήπως εκφράζει όσα δεν μπορεί να πει ανοιχτά ο Στέλιος Πέτσας;

Μήπως γι’αυτό πληρώνετε κύριε Πέτσα; Για να «οπλίσετε» ανύπαρκτες ιστοσελίδες, που χωρίς καμία αιδώ -και στον βωμό της διαφήμισης-, θα λοιδορήσουν όποιον δημοσιογράφο επιχειρεί να κάνει τη δουλειά του απέναντι στην εκάστοτε κυβέρνηση;

Προφανώς, δεν πέφτουμε από τα σύννεφα -δεν τρέφουμε αυταπάτες, καθώς δεν έχουν όλοι ακουστά, ούτε ενστερνίζονται, τις έννοιες της δημοκρατίας, της ελευθερίας του Τύπου και ίσως αγνοούν τον θεμελιώδη ρόλο της δημοσιογραφίας και του -εν γένει- λόγου ύπαρξης της ιστοσελίδας τους.

Από τον πυθμένα του διαδικτύου έως την… επιφάνεια, μία χρηματοδότηση δρόμος. Τους αφήνουμε να συνεχίσουν τη λασπολογία τους στα σκοτεινά του διαδικτύου. Εκεί που βρίσκονται και θα παραμείνουν.

Διαβάστε επίσης:

Μένουμε Πέτσας

Δεν ξέρει ο Γκάγκλος γιατί έδωσε διαφήμιση σε ανύπαρκτα sites

«Ζωντάνεψε» και το site που δεν υπήρχε και έδωσε διαφήμιση ο Πέτσας

Έκθετος ο Πέτσας: Ως δια μαγείας το blog του Φουρθιώτη προσπαθεί τώρα να γίνει και site

Ο Πέτσας μοίρασε κρατικό χρήμα ακόμη σε σάιτ χωρίς περιεχόμενο το οποίο πωλείται

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter