Για απόπειρα ανθρωποκτονίας παραπέμπεται ο 50χρονος που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στη σύζυγό του

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας παραπέμπεται ο 50χρονος που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στη σύζυγό του

Ο εισαγγελέας Καλαμάτας απήγγειλε την Πέμπτη την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, προς τον 50χρονο που επιτέθηκε με καυστικό οξύ στην πρώην σύζυγό του.

Υπενθυμίζεται ότι η 49χρονη από την Ανάληψη Μεσσήνης, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας με σοβαρό έγκαυμα στο ένα της μάτι. Οι γιατροί κάνουν αγώνα για να σώσουν την όρασή της.

Διαβάστε επίσης: Επίθεση με καυστικό υγρό: Κινδυνεύει να χάσει την όρασή της η 49χρονη (Video)

Ο 50χρονος, που πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί το ερχόμενο Σάββατο, φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, ισχυριζόμενος στους αστυνομικούς ότι υπήρχαν προσωπικές διαφορές με το θύμα. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έχει μετανιώσει για την πράξη του και είναι διατεθειμένος να βοηθήσει για την αποκατάσταση της υγείας της πρώην συζύγου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε χωρίσει το 2015, όμως το τελευταίο διάστημα ζούσαν μαζί για οικονομικούς λόγους. Σημειώνεται ότι ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη όταν πήγε στο νοσοκομείο να δει το θύμα.

Με βάση τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, η γυναίκα, που είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, περίπου στις 4.00 τα ξημερώματα της Τετάρτης έφτασε στην επιχείρηση καθαρισμού ιματισμού που εργάζεται.

Όταν πήγε να ανοίξει, ο άνδρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, που της είχε στήσει ενέδρα, αρχικά προσπάθησε να την ακινητοποιήσει και να της βάλει ένα πανί με καυστικό υγρό στο πρόσωπο. Όταν δεν κατάφερε να την ακινητοποιήσει, της πέταξε το υγρό που είχε μαζί του και τράπηκε σε φυγή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter