Για κακούργημα διώκεται ο πατέρας της μικρής Βαλεντίν

Για κακούργημα διώκεται ο πατέρας της μικρής Βαλεντίν

Του ασκήθηκε από τον εισαγγελέα ποινική δίωξη για το κακούργημα της διευκόλυνσης παράνομης εξόδου αλλοδαπού από τη χώρα που φέρεται να διέπραξε από κοινού με τον έναν από τους 8 συλληφθέντες για την υπόθεση της επτάχρονης Βαλεντίν..

O πατέρας κατηγορείται ακόμα για τα πλημμελήματα της παράνομης κατοχής πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, της πλαστογραφίας και της ψευδούς καταγγελίας στις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι ταξίδεψε στην Γαλλία τον Μάρτιο του 2019 όπου και συνάντησε τη βιολογική μητέρα του εξαφανισμένου μέχρι χθες παιδιού. Η μητέρα, πάντα κατά τους ισχυρισμούς του, του ζήτησε και κανόνισε τη μεταφορά του παιδιού στη Γαλλία.

Διαβάστε επίσης: Βρέθηκε στην Γαλλία η επτάχρονη Βαλεντίν

Ο ίδιος συνόδευσε το παιδί στο αεροδρόμιο, το οποίο ταξίδεψε με νόμιμο έγγραφο στις 21 Δεκεμβρίου στη Γαλλία με συνοδό μια φίλη.Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, οι εισαγγελείς παρακολούθησαν τη βιντεοκλήση του προς τη Βαλεντίν, με την οποία όπως υποστήριξε μιλούσε καθημερινά κι ότι όλα έγιναν γιατί δεν μπορούσε να την μεγαλώσει μόνος του..

Οι υπόλοιποι εξι συλληφθέντες διώκονται για το πλημμέλημα της παράνομης παραχώρησης διαμονής. Η υπόθεση παραπέμφθηκε σε ανακριτή ενώπιον του οποίου θα κληθούν σε απολογία .

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter