Για σεξουαλική παρενόχληση 13 γυναικών κατηγορείται ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ

Για σεξουαλική παρενόχληση 13 γυναικών κατηγορείται ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης βρίσκεται ο γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ, καθώς 13 γυναίκες που δούλεψαν μαζί του σε ταινίες και σειρές τον κατηγορούν για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Ειδικότερα, η γαλλική ιστοσελίδα Mediapart αποκάλυψε μαρτυρίες 13 γυναικών (κατά κύριο λόγο ηθοποιών, μακιγιέζ και τεχνικών), που κατηγορούν τον διάσημο ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο ιστότοπος ανέφερε ότι οι κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση συνδέονταν με 11 ταινίες και σειρές που γύρισε ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μεταξύ 2004 και 2022, όπως η κωμωδία «Big House», η βιογραφική ταινία «Dumas» και η εγκληματική σειρά του Netflix «Marseille».

Όπως υποστηρίζουν οι 13 γυναίκες, ο 74χρονος σήμερα ηθοποιός φέρεται να τους συμπεριφέρθηκε «ανάρμοστα» στη διάρκεια γυρισμάτων ταινιών και σειρών σε εξωτερικούς χώρους.

Οι κατηγορίες κατά του Ντεπαρντιέ έρχονται να προστεθούν στην καταγγελία της ηθοποιού Σαρλότ Αρνούλ ότι ο Ντεπαρντιέ την είχε βιάσει στο σπίτι του στο Παρίσι το 2018, κάτι που ο ίδιος αρνείται

Πηγή: France24, BBC

Διαβάστε επίσης:

Γαλλία: Δίωξη για βιασμό σε βάρος του Ζεράρ Ντεπαρτιέ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter