Γιάννης Γιοκαρίνης: «Ένα τσακωμουδάκι ήταν…» (Video)

Γιάννης Γιοκαρίνης: «Ένα τσακωμουδάκι ήταν…» (Video)

«Ένα τσακωμουδάκι ήταν. Ανέβηκαν οι τόνοι, αλλά γράφτηκαν διάφορα μη χαρακτηρίσω τώρα πως…», δήλωσε ο Γιάννης Γιοκαρίνης για την καταγγελία της συζύγου του στην Αστυνομία.

«Τίποτα μωρέ, ένας ψιλοτσακωμός για μία τρύπα στο τραπέζι που μου ζήτησε να κάνω το Σοφάκι και κι εγώ μέσα στην τεμπελιά μου, μέσα στο μυαλό μου, μάλλον, δεν είναι τεμπελιά. Μέσα στις σκέψεις που είχα στο μυαλό μου, αγχωμένος να τελειώσω αυτά που σου λέω, τις στουντιακές υποχρεώσεις λέω ‘’Άστο μωρέ, άστο’’ και μου λέει ‘’Όλο αναβολές Γιάννη’’. Ε και ξέρεις τώρα φωνή στη φωνή, αυτό ήταν. Ένα τσακωμουδάκι ήταν. Ανέβηκαν οι τόνοι, αλλά γράφτηκαν διάφορα μη χαρακτηρίσω τώρα πως… ανακρίβειές να το πω ευγενικά, που δεν ισχύουν. Ότι την έπιασα από τον λαιμό, γραφτήκανε κάτι που δεν ισχύουν με τίποτα», είπε στο Mega και την εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Ένα καβγαδάκι που ανέβασε τους τόνους. Από τον φόβο της πήρε τηλέφωνο, έτσι για να έρθουν ίσια – ίσα να γίνει μία σύσταση ας πούμε αλλά έλα που όταν ήρθαν μου είπαν ‘’Δεν γίνεται πρέπει να έρθετε μαζί’‘. Και μπήκαμε στο χορό. Αθώος ήμουν, αθωώθηκα, ορίστε. Ήμουν εκνευρισμένος και λέω άσε να κάνει ό,τι θέλει, δεν ήξερα τι έκανε. Ε μετά άκουσα που μίλαγε, άκουσα που ασχολήθηκε με κάτι που δεν θυμάμαι… Δεν πήρα χαμπάρι. Όταν χτύπησε το κουδούνι κι άνοιξα και ήρθαν τα παλικάρια, εκεί αυτό ήταν. Τώρα γελάμε, τώρα πεθαίνουμε στα γέλια», συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο τραγουδιστής κηρύχθηκε αθώος από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter