Γιάννης Μάγγος: Πληρωμένη απάντηση στην Κλείτου για την άθλια δημοσίευσή της

Γιάννης Μάγγος: Πληρωμένη απάντηση στην Κλείτου για την άθλια δημοσίευσή της

Πληρωμένη απάντηση έδωσε ο Γιάννης Μάγγος σχολιάζοντας την άθλια δημοσίευση της δημοσιογράφου Λίνας Κλείτου που ανέβασε μια εικόνα του πατέρα του δολοφονημένου Βασίλη Μάγγου στην οποία κρατούσε ένα πλακάτ που έγραφε «Ακούστε καλά τι λένε οι φοιτητές, θέλουμε δημόσιες και δωρεάν σπουδές», και τον χαρακτήρισε «τυπάκο με κατσιασμένο μαλλι», λέγοντας παράλληλα ότι η φωτογραφία αυτή είναι η καλύτερη διαφήμιση για τα ιδιωτικά ΑΕΙ.

Όπως έγραψε ο Γ. Μάγγος… «είμαι πατέρας δύο παιδιών εκ των οποίων το ένα δε ζει, που υπήρξαν φοιτητές και επίσης πατέρας ενός τρίτου παιδιού που είναι μαθητής Γ Λυκείου. Επομένως έχω άμεσο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στο χώρο της Παιδείας. Ταυτόχρονα είμαι συνταξιούχος εκπαιδευτικός και πάντα ήμουν υπέρ της δημόσιας και δωρεάν παιδείας….(..) Ως εκ τούτου είμαι υπέρ του δίκαιου αγώνα που δίνουν οι φοιτητές κατά της ιδιωτικοποίησης των πανεπιστημίων».

Κλείνοντας ο Γ. Μάγγος καλεί τους πολίτες και την κοινωνία να καταδικάσει το δημοσίευμα της κας Κλείτου αλλά και την προσπάθεια της κυβέρνησης για την κατάργηση της δημόσιας παιδείας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter