Γιάννης Σκαφτούρος: Τον «γάζωσαν» με πάνω από 10 σφαίρες – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Γιάννης Σκαφτούρος: Τον «γάζωσαν» με πάνω από 10 σφαίρες – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Πάνω από 10 σφαίρες από καλάνσικοφ καφώθηκαν στο σώμα του 55χρονου βαρυποινίτη Γιάννη Σκαφτούρο ο οποίος δολοφονήθηκε τη Δευτέρα του Πάσχα στο σπίτι του στη Βοιωτία μπροστά στα μέλη της οικογένειάς του.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, από τις 15 σφαίρες των δραστών, συνολικά οι 10 κατέληξαν στο κορμί του 55χρονου, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ. Οι Αρχές κάνουν λόγο για έμπειρο χειριστή όπλου, καθώς κατάφερε να πετύχει το στόχο του και να λειτουργήσει σε συνθήκες πίεσης και παρουσία κόσμου.

Ο θάνατός του προκλήθηκε από πολύ σοβαρές κακώσεις κεφαλής, θώρακος και κοιλιάς.

Οι Αρχές από την πρώτη στιγμή έκαναν λόγο για συμβόλαιο θανάτου και την έρευνα έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με τα ως τώρα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι Αρχές, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα, πως ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή να εκτελεστεί ο Γιάννης Σκαφτούρος ζήτησε η δολοφονία να γίνει μέσα στο σπίτι του θύματος και μάλιστα μπροστά στην οικογένειά του. Οι πληρωμένοι δολοφόνοι φορούσαν σύμφωνα με μαρτυρίες γάντια, κουκούλες full face και ήταν οπλισμένοι με δυο καλάσνικοφ και ένα πιστόλι. Στην επιχείρηση της εκτέλεσης εκτιμάται πως πήραν μέρος τουλάχιστον από τρία έως έξι άτομα και από τη στιγμή που οι δράστες μπήκαν στην αυλή του σπιτιού έως τη στιγμή που του έκοψαν το νήμα της ζωής, δεν πέρασαν περισσότερα από 30 δευτερόλεπτα.

Διαβάστε επίσης

Δολοφονία Σκαφτούρου: Τον εκτέλεσαν μέσα σε 30 δευτερόλεπτα – Πού αναζητούν τους δράστες οι Αρχές

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter