Γιαννούλης για Novartis: Σιωπή από την κυβέρνηση για τις απειλές και τους εκβιασμούς Στουρνάρα σε προστατευόμενο μάρτυρα

Γιαννούλης για Novartis: Σιωπή από την κυβέρνηση για τις απειλές και τους εκβιασμούς Στουρνάρα σε προστατευόμενο μάρτυρα

Για ακόμα μια φορά ο Χρήστος Γιαννούλης αναφέρθηκε στις αποκαλύψεις εκτενώς στις αποκαλύψεις του Documento και του Κώστα Βαξεβάνη για το σκάνδαλο Novartis αλλά και στις απειλές του Γιάννη Στουρνάρα στον πρώην προστατευόμενο μάρτυρα, Νίκο Μανιαδάκη, επισημαίνοντας πως σε όλα αυτές τις εξελίξεις η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει επιλέξει τη σιωπή.

Μιλώντας στο KONTRA24 και τη Νατάσα Γιάμαλη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρθηκε στην τακτική της απόκρυψης σημαντικών πληροφοριών τόσο από την κυβέρνηση όσο και από τα φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με το σκάνδαλο Novartis επισημαίνοντας πως με γενικόλογα ζητείται η απόδοση Δικαιοσύνης χωρίς ωστόσο να αποδίδονται πολιτικές ευθύνες όπως θα έπρεπε.

«Συζητάμε για γεγονότα και εξελίξεις που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, τυχαία σε όλη τη δημόσια συζήτηση και όλη τη δημόσια σφαίρα τυχαία. Συζητάμε για την προσκόμιση και την δημοσιοποίηση νέων στοιχείων που πρέπει να ερευνηθεί αν ο πρώην υπουργός Οικοδομικών της ΝΔ και νυν διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος απείλησε με ηλεκτρονικά μηνύματα, με συνομιλίες προστατευόμενο μάρτυρα, τον οποίο ο κ. Σαλμάς είχε αποκαλέσει επαγγελματία διεφθαρμένο σύμβουλο υπουργό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννούλης και πρόσθεσε:

«Συζητάμε ότι σε αυτή τη χώρα που χάθηκαν εκατοντάδες εκατομμύρια, από το φάρμακο, τις επικοινωνίες, της Siemesn όπου η διαφθορά κόστισε τη φτωχοποίηση μιας ολόκληρης κοινωνίας, ότι όλα αυτά έχουν μόνο μία θεωρητική σοφιστεία να έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και ότι δεν υπήρξαν πολιτικές και ευθύνες που πρέπει να διερευνηθούν εκ νέου όταν έρχονται νέα στοιχεία».

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε επίσης

Γιαννούλης στη Βουλή: Γιατί σιωπά η κυβέρνηση για τον εκβιασμό Στουρνάρα σε προστατευόμενο μάρτυρα;

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter