Γιώργος Νταλάρας: Με το «Ρεμπέτικο» και με «Ωραία Παρέα» στο Christmas Theater

Γιώργος Νταλάρας: Με το «Ρεμπέτικο» και με «Ωραία Παρέα» στο Christmas Theater

Με τη μαγευτική δύναμη μιας αξεπέραστης μουσικής διαδρομής, ο Γιώργος Νταλάρας έρχεται στο Christmas Theater για μια σειρά συναυλιών με ωραίες παρέες και ανεξάντλητες ιδέες. Προσκαλεί φίλους από τον χώρο του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού με τους οποίους συναντιέται εντός κι εκτός σκηνής. Είναι οι ταλαντούχοι τραγουδοποιοί, ερμηνευτές, μουσικοί που αγαπάει και θαυμάζει και του αρέσει να τραγουδάει παρέα.

Μαζί του οι Γιάννης Διονυσίου, Βασίλης Κορακάκης, Κατερίνα Παπαδοπούλου και Ασπασία Στρατηγού.

Μαζί τους και με οδηγό τραγούδια, γνωστά και ανείπωτα, ο Γιώργος Νταλάρας επιδιώκει να μεταμορφώσει το κοινό της κάθε βραδιάς στο Christmas Theater, σε μια ωραία παρέα.

Είναι ωραία να είμαστε παρέα, γιατί «Οι παρέες γράφουν ιστορία». Γιατί όταν μοιραζόμαστε την κοινή μας αγάπη για τα ίδια τραγούδια ανακαλύπτουμε τον κώδικα του μαζί, της παρέας, της ομάδας, και πορευόμαστε με σεβασμό σε κοινές αξίες.

Μετά τις θριαμβευτικές περιοδείες του σε Ευρώπη, Αμερική και Καναδά, ο Γιώργος Νταλάρας έρχεται το Σάββατο 15 Ιανουαρίου στο Christmas Theater για να μας ταξιδέψει με «Ωραία παρέα» στο Ρεμπέτικο.

Ο Γιώργος Νταλάρας έχει δηλώσει ότι: «Το ρεμπέτικο είναι το πιο επαναστατικό και το πιο ζωντανό είδος της μουσικής μας. Θεωρώ ότι ποτέ δεν ήταν και ποτέ δε θα γίνει μουσειακό ή γραφικό. Θα συγκινεί και θα εμπνέει πάντα, τους πιο αξιόλογους, ταλαντούχους κι ευαίσθητους ανθρώπους κάθε γενιάς. Τους μουσικούς, συνθέτες και τραγουδιστές, που στην ουσία είναι η μεγάλη ελπίδα του ελληνικού τραγουδιού. Κάθε φορά που καταπιάνομαι με αυτό το τραγούδι, όσο βαθιά κι αν είναι ριζωμένο μέσα μου μουσικά, ανακαλύπτω ακόμη άγνωστα πράγματα, στους μουσικούς δρόμους, στις ερμηνείες, στον δυναμισμό και στην ιδιαιτερότητα με την οποία οι στίχοι αποτυπώνουν συναισθήματα και γεγονότα, συμβάλλοντας αποφασιστικά σε αυτήν την τοιχογραφία της συλλογικής κοινωνικής συνείδησης και του ήθους του αυθεντικού λαϊκού τραγουδιού…»

Καλλιτεχνική επιμέλεια προγράμματος: Γιώργος Νταλάρας/ Καλλιτεχνική διεύθυνση παραγωγής: Μιχάλης Κουμπιός

Παίζουν οι μουσικοί: Γιώργος Παπαχριστούδης: πιάνο Γιώργος Μάτσικας, Κωνσταντίνος Γεδίκης, Βασίλης Κορακάκης, Νίκος Σαμαράς: μπουζούκι Χρήστος Ζέρβας: κιθάρα Θανάσης Σοφράς: μπάσο Μάνος Γρυσμπολάκης: ακορντεόν Γιώργος Μαρινάκης : βιολί Ηλίας Μαντικός: κανονάκι Ανδρέας Παπάς, Στράτος Σαμιώτης: κρουστά

Σχεδιασμός ήχου-Ηχοληψία: Αντώνης Ζαχόπουλος, Βαγγέλης Κουλούρης, Φωτισμοί: Γιάννης Μανιατάκος, Ψηφιακά κολλάζ: Μιχάλης Κουμπιός, Χειριστές Visual: Ανδρέας Ντεσίκου, Μιχάλης Χαμηλοθώρης, Βοηθοί σκηνής: Θεόδωρος Κωνσταντόπουλος, Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου, Ιωάννης Ελευθεριάδης, Post Production: Ανδρέας Κουρελάς

Τιμές εισιτηρίων: VIP: 48 ευρώ Α’ Ζώνη: 42 ευρώ Β’ Ζώνη: 36 ευρώ Γ’ Ζώνη: 30 ευρώ Δ’ Ζώνη: 22 ευρώ Ε’ Ζώνη: 15 ευρώ (παιδικό, εφηβικό, φοιτητικό, πολυτέκνων, ανέργων: 13 ευρώ) ΑΜΕΑ: 13 ευρώ, συνοδός: 15 ευρώ (Μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 211-7701700 ή στο ταμείο του θεάτρου). Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια πληροφορίες στο 211-7701700 και στο tickets@ct.gr.

Προπώληση εισιτηρίων: www.ct.gr , τηλεφωνικά στο 211 77 01 700, στο Ταμείο του θεάτρου, στο δίκτυο www.viva.gr  και στα καταστήματα Public και Media Markt

Christmas Theater Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου, Διεύθυνση: Βεϊκου 137, Γαλάτσι

Τηλέφωνο: 2117701700 και https://ct.gr/

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter