Γκάζι: Κρύβεται στην Ελλάδα ο 37χρονος «πιστολέρο» – Το βαρύ ποινικό παρελθόν του

Γκάζι: Κρύβεται στην Ελλάδα ο 37χρονος «πιστολέρο» – Το βαρύ ποινικό παρελθόν του

Σύμφωνα με πληροφορίες στην Ελλάδα κρύβεται ο 37χρονος δράστης των πυροβολισμών στο Γκάζι και δεν έχει καταφέρει ακόμα να διαφύγει στην Αλβανία.

Νωρίτερα έγινε γνωστό πως είναι αρχηγός συμμορίας με συμμετοχή σε πολλαπλές ένοπλες ληστείες σε βενζινάδικα, καζίνο αλλά και σε τράπεζες στον Αυλώνα της αλβανίας.

Δείτε επίσης: Γκάζι: Πώς ο 37χρονος «πιστολέρο» συνδέεται με την αλβανική συμμορία Cole

Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN, το 2012 είχε συλληφθεί έπειτα από ένοπλη ληστεία, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε ανοίξει πυρ κατά αστυνομικών. Τότε κρυβόταν στο σπίτι ενός φίλου του και είχε συλληφθεί, καθώς εκείνο που τον πρόδωσε ήταν ότι μετά τους πυροβολισμούς είχε βγάλει την κουκούλα του, με αποτέλεσμα να τον πιάσει η κάμερα ασφαλείας.

 

Στην Αλβανία κυκλοφορούσε με Καλάσνικοφ και είχε ανοίξει πυρ κατά συμπατριωτών του αστυνομικών. Το 2013 είχε καταδικαστεί σε 13 χρόνια φυλάκισης αλλά αποφυλακίστηκε περίπου το 2020.

Δείτε επίσης: Γκάζι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή – Οι πρώτες στιγμές μετά τους πυροβολισμούς

Ο αδερφός του έπεσε νεκρός από πυρά αντίπαλης συμμορίας και από τη μέρα της δολοφονίας του ο 37χρονος σήμερα κακοποιός κυκλοφορούσε με την ταυτότητα του αδερφού του.

Μέλος της Cole ο αδερφός του 37χρονου

Μπλεξίματα με τον νόμο φαίνεται πως είχε ο αδελφός του, L.I., ο οποίος σκοτώθηκε. Ο αδελφός του 37χρονου, υπήρξε μέλος της διαβόητης αλβανικής συμμορίας Cole, η οποία είχε «πλούσια» εγκληματική δραστηριότητα στον Αυλώνα.

Επαφές με τη συμμορία, που για περίπου 4 χρόνια είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος σε όλη τη χώρα, φέρεται να είχε και ο 37χρονος «πιστολέρο».

Διαβάστε επίσης:  Γκάζι: Συνελήφθη ένας από τους δράστες της εν ψυχρώ επίθεσης – Θέμα χρόνου ο εντοπισμός του «πιστολέρο»

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter