“Gonzo Bliss”: Νέο άλμπουμ από τον 19χρονο Οδυσσέα Τζιρίτα

“Gonzo Bliss”: Νέο άλμπουμ από τον 19χρονο Οδυσσέα Τζιρίτα

Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ του, “Butterflies”, ο Οδυσσέας Τζιρίτας επιστρέφει με τη νέα δισκογραφική δουλειά του με τίτλο “Gonzo Bliss” που θα κυκλοφορήσει στις 11 Δεκεμβρίου.

Το “Butterflies” ήταν η πρώτη ολοκληρωμένη του δισκογραφική δουλειά που ηχογραφήθηκε μέσα στο δωμάτιο του και κυκλοφόρησε ψηφιακά πριν από δύο χρόνια κάνοντας πολύ μεγάλη αίσθηση. Ακολούθησε ένα αρκετά παραγωγικό διάστημα δημιουργίας νέων τραγουδιών που το τελικό του αποτέλεσμα οδήγησε σε αυτό το νέο άλμπουμ. Στόχος του ήταν να καταφέρει να συνδυάσει ετερόκλητα μουσικά στοιχεία που ηχητικά θα μπορούσαν να συνυπάρξουν απόλυτα ισορροπημένα μέσα στα 40 λεπτά ακρόασής του άλμπουμ.

Το Gonzo Bliss περιέχει 10 τραγούδια που ξεφεύγουν από τα στενά όρια των μουσικών ειδών και συνθέτουν τον χαρακτηριστικό pop κόσμο του Οδυσσέα Τζιρίτα που είναι γεμάτος από συναρπαστικούς ήχους όπως ο ίδιος τους έχει αφομοιώσει και έχει ωριμάσει μουσικά μαζί τους. Περιέχει όμως, και άλλα στοιχεία από την pop κουλτούρα, όπως ο κινηματογράφος. Για παράδειγμα το “Elephant Man” είναι γραμμένο πάνω στην ομώνυμη ταινία του David Lynch, ενώ οι στίχοι του “Explain/Escape” είναι επηρεασμένοι από “The Lighthouse” του Robert Eggers.

Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στα μέσα Ιανουαρίου του 2020 στο Sonic Playground, σε παραγωγή του Αχιλλέα Χαρμπίλα και ηχοληψία του Νίκου Τριανταφύλλου, ενώ η μίξη έγινε από τον Ηρακλή Βλαχάκη.

Ακούστε ένα δείγμα εδώ: https://odysseas.bandcamp.com/album/gonzo-bliss

INFO Το “Gonzo Bliss” θα κυκλοφορήσει σε CD από την Hard Pass Records και σε ψηφιακή διανομή από τη The Hubsters.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter