Grace Santorini: Χαλαρώστε και απολαύστε μοναδικές εμπειρίες στο καλύτερο ξενοδοχείο του νησιού

Grace Santorini: Χαλαρώστε και απολαύστε μοναδικές εμπειρίες στο καλύτερο ξενοδοχείο του νησιού

Η Σαντορίνη είναι ένα από τα νοτιότερα νησιά των Κυκλάδων στο Αιγαίο Πέλαγος, επιβλητική, πολυτελείς και αρχοντική. Στο Grace Santorini, η άνεση και η ευεξία σας είναι από τις αρχικές προτεραιότητες του ξενοδοχείου. Η πολυτέλεια είναι συνώνυμη του ξενοδοχείου και οι παροχές του θα σας κάνουν να νιώσετε «βασιλιάδες».

Το γυμναστήριό είναι στη διάθεσή των πελατών ενώ με τις ιδιωτικές θεραπείες spa στο δωμάτιο μπορείτε να διατηρήσετε την καλή φυσική σας κατάσταση και να χαλαρώσετε και στις διακοπές σας.

Και φυσικά, η φιλοξενία πέντε αστέρων του ξενοδοχείου περιλαμβάνει την καθημερινή αλλαγή των κλινοσκεπασμάτων, των πετσετών και των προϊόντων στο μπάνιο, καθαρισμό δύο φορές την ημέρα, διατήρηση των κοινόχρηστων χώρων σε άριστη κατάσταση και υπηρεσία αποσκευών. 

Οι παροχές ωστόσο δεν τελειώνουν εκεί, για όσους επιθυμούν να δειπνήσουν στο δωμάτιο, είναι διαθέσιμη υπηρεσία δωματίου όλο το 24ωρο.

Επιπλέον, το ξενοδοχείο διαθέτει άφθονες επιλογές ψυχαγωγίας εντός ή εκτός αυτού. Κινηματογραφικές βραδιές, εκδρομές στο νησί, μεταφορά με ελικόπτερο και ιδιωτικές κρουαζιέρες σας περιμένουν για να κάνουν τις διακοπές σας ακόμα πιο συναρπαστικές. 

Ο υπάλληλος υποδοχής του ξενοδοχείου είναι έτοιμος να αναβαθμίσει την εμπειρία των διακοπών σας στη Σαντορίνη με κάτι ιδιαίτερο, ασυνήθιστο ή μοναδικό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter