Grand Tour για τον εορτασμό 15 χρόνων Maserati στην Κίνα

Grand Tour για τον εορτασμό 15 χρόνων Maserati στην Κίνα

Προκειμένου να γιορτάσει τα 15 χρόνια παρουσίας της στην κινεζική αγορά, η Maserati διοργάνωσε το Grand Tour, μια διαδρομή 10.000 χιλιομέτρων, στην οποία αναδείχτηκε η ασιατική χώρα και η ιταλική φίρμα.

Το ταξίδι ξεκίνησε από τη Σαγκάη, μια πόλη με κινεζική και δυτική κουλτούρα. Διήρκησε 40 ημέρες και σε αυτό μετείχαν περίπου 380 πελάτες της φίρμας και δημοσιογράφοι. Περιελάμβανε τέσσερις διαδρομές, 16 βουνά και 70 πόλεις σε 10 περιφέρειες, ολοκληρώνοντας στην ουσία ένα «Μ».

Τα εκπληκτικά τοπία της Κίνας παρείχαν το ιδανικό σκηνικό και εξέφρασαν τη δύναμη, την πολυτέλεια και την άνεση των Maserati Quattroporte, Levante και Ghibli. Η ξεχωριστή κινεζική κουλτούρα και η αρχαία τέχνη αντανακλούσαν τη μακρά ιστορία της Maserati και την ατελείωτη επιδίωξη της ιταλικής πολυτέλειας.

Το 2019 είναι ένα έτος ορόσημο για τη Maserati, καθώς σηματοδοτεί μια διπλή επέτειο: την 105η επέτειο του θρυλικού εμπορικού σήματος και το 15χρονο ταξίδι του στην Κίνα. Για 105 χρόνια, η ιταλική μάρκα πολυτελών οχημάτων έχει δημιουργήσει οδηγικές εμπειρίες που συνδυάζουν την απόδοση, την άνεση, το στιλ, τη φινέτσα και την απόλαυση της ζωής. Για να γιορτάσει τη διπλή επέτειο, η Maserati σχεδίασε τέσσερις αποκλειστικές διαδρομές που ταιριάζουν με τα εντυπωσιακά φυσικά τοπία και τη μοναδική κουλτούρα της Κίνας με την ξεχωριστή ιταλική φινέτσα και κομψότητα της Maserati.

Οι συμμετέχοντες διέσχισαν τις κορυφές και τους παραπόταμους της περιοχής του ποταμού Γιανγκτσέ, επισκέφτηκαν πολιτιστικά αξιοθέατα για να ανακαλύψουν την αρχαία σοφία, ακολούθησαν τον ιστορικό «Δρόμο του Μεταξιού» για να μάθουν για τη σημασία του στη σύνδεση των πολιτισμών της Ανατολής και της Δύσης και πέρασαν τα τεράστια ορεινά τοπία της Δυτικής Κίνας.

Πηγή: Maserati

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter