Γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά: Διεκόπη ξανά η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Για τις 24 Απριλίου διακόπηκε η δίκη του 34χρονου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, καταδικασμένου σε πρώτο βαθμό σε ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 11 ετών και 6 μηνών για την αποτρόπαια δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κραουτς στα Γλυκά Νερά, που ξεκίνησε την Τρίτη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου.

Δείτε επίσης: Γλυκά Νερά: Συνεχίζεται η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τη γυναικοκτονία της Καρολάιν – Στο εδώλιο ξανά ο Αναγνωστόπουλος

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Μπ. Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, δεν παραβρέθηκε στη δικαστική αίθουσα καθώς έπρεπε να βρίσκεται εκτός Αθηνών σε άλλη δίκη.

Σημειώνεται ότι η δίκη είχε διακοπεί ξανά τον προηγούμενο μήνα κατά την έναρξη της, καθώς ο κατηγορούμενος είχε επικαλεστεί απουσία συνηγόρου, αφού ο τωρινός του δικηγόρος -ο οποίος τον εκπροσωπούσε και στον πρώτο βαθμό- είχε εγκαταλείψει την υπόθεση και στη θέση του είχε αναλάβει η Κατερίνα Μαυροειδή, η οποία στη συνέχεια παραιτήθηκε επίσης, για να αναλάβει εκ νέου την υπόθεση ο αρχικός συνήγορος.

Τέλος υπενθυμίζεται πως κατά την έναρξη της προηγούμενης δικάσιμου παράσταση Πολιτικής Αγωγής δήλωσε η μητέρα της Καρολάιν Κράουτς, Σουζάνα Λυρραράκη ενώ σε αυτήν τη δίκη δεν δηλώθηκε παράσταση για την σκυλίτσα Ρόξυ, για την οποία είχε παρασταθεί στην πρώτη δίκη Φιλοζωική Οργάνωση.