Γυναικοκτονία στη Λακωνία: Στραγγάλισε τη γυναίκα του ενώ στο διπλανό δωμάτιο κοιμόντουσαν τα παιδιά τους

Γυναικοκτονία στη Λακωνία: Στραγγάλισε τη γυναίκα του ενώ στο διπλανό δωμάτιο κοιμόντουσαν τα παιδιά τους

Φρίκη προκαλεί η νέα γυναικοκτονία στη Βλαχιώτη Λακωνίας όπου ένας 40χρονος στραγγάλισε την ίδια του τη γυναίκα και μητέρα των δυο παιδιών τους στην κρεβατοκάμαρά τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 40χρονος, αλβανικής υπηκοότητας τηλεφώνησε αργά το βράδυ της Κυριακής στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ανέφερε ότι έπνιξε την 36χρονη σύζυγό του, επίσης υπήκοο Αλβανίας.

Μαρτυρίες ανέφεραν πως το ζευγάρι άρχισε να καβγαδίζει έντονα, ενώ τα δυο παιδιά – αγόρια ηλικίας 8 και 10 ετών – κοιμούνταν στο διπλανό δωμάτιο. Πάνω στον καβγά, η κατάσταση ξέφυγε, με αποτέλεσμα ο 40χρονος να στραγγαλίσει την 36χρονη και στη συνέχεια να εξαφανιστεί από το σπίτι. Λίγο αργότερα τηλεφώνησε στην αστυνομία, αναφέροντας κυνικά πως «Μάλλον έπνιξα τη γυναίκα μου».

Σοκάρει η ομολογία του

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι, βρήκαν τη γυναίκα νεκρή στο κρεβάτι και εκείνον να κάθεται δίπλα της. Στους πρώτους του ισχυρισμούς, ο 40χρονος τόνισε πως τσακώθηκαν γιατί η 36χρονη ήθελε να τον εγκαταλείψει.

«Τσαντίστηκα όταν με έβρισε, την έπιασα από το λαιμό και την έπνιξα», φέρεται να είπε ο 40χρονος γυναικοκτόνος στους αστυνομικούς. «Θα μου πει εμένα για τη μάνα μου και να με βρίσει; Εκεί θόλωσα και την έπνιξα», φέρεται να είπε ακόμη.

Πρόκειται την 15η γυναικοκτονία που σημειώνεται στη χώρα μας το 2021, μία μόλις εβδομάδα μετά την τελευταία στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 40χρονος, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος της 36χρονης συζύγου του.

Προηγήθηκε τηλεφωνική κλήση του 40χρονου στο ανωτέρω Αστυνομικό Τμήμα, κατά την οποία ενημέρωσε ότι μετά από διαπληκτισμό που είχε με τη σύζυγό του, την έπνιξε με τα χέρια του. Αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία τους, όπου η 36χρονη βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης».

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter