Γυναικοκτονία στη Λακωνία: «Τσαντίστηκα όταν με έβρισε, την έπιασα από τον λαιμό και την έπνιξα» λέει ο δολοφόνος

Γυναικοκτονία στη Λακωνία: «Τσαντίστηκα όταν με έβρισε, την έπιασα από τον λαιμό και την έπνιξα» λέει ο δολοφόνος

Μία ακόμη γυναικοκτονία προστίθεται στην «μαύρη» λίστα λίγες μόνο ημέρες μετά την δολοφονία της 48χρονης στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης από τον 49χρονο σύζυγό της μέσα στην κρεβατοκάμαρά τους.

Ένας 40χρονος έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια τη σύζυγό του στον Βλαχιώτη Λακωνίας το πρωί της Δευτέρας επειδή όπως ομολόγησε… τσαντίστηκε μαζί της.

Ο άνδρας, αλβανικής υπηκοότητας ειδοποίησε τις αρχές πως έπνιξε τη γυναίκα του μετά από έντονη λογομαχία. 

«Τσαντίστηκα όταν με έβρισε, την έπιασα από το λαιμό και την έπνιξα», φέρεται να είπε ο 40χρονος γυναικοκτόνος στους αστυνομικούς. «Θα μου πει εμένα για τη μάνα μου και να με βρίσει; Εκεί θόλωσα και την έπνιξα», φέρεται να είπε ακόμη. Η άγρια δολοφονία έγινε στο κρεβάτι του ζευγαριού, ενώ τα δύο ανήλικα παιδιά τους, δύο αγοράκια, κοιμούνταν σε διπλανό δωμάτιο του σπιτιού.

Ο 40χρονος γυναικοκτόνος επιχείρησε να φύγει μετά το άγριο φονικό, αλλά φαίνεται ότι το μετάνιωσε και τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα ομολογώντας το άγριο έγκλημα.

«Μάλλον σκότωσα τη γυναίκα μου», φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια του στους αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί πήγαν άμεσα στο σπίτι του ζευγαριού και εντόπισαν την γυναίκα δίχως τις αισθήσεις της. Η 36χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός της.

Πρόκειται την 15η γυναικοκτονία που σημειώνεται στη χώρα μας το 2021, μία μόλις εβδομάδα μετά την τελευταία στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter