Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Ο 70χρονος ομολόγησε πως σκότωσε την 43χρονη

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Ο 70χρονος ομολόγησε πως σκότωσε την 43χρονη

Τη γυναικοκτονία της 43χρονης συντρόφου του στη Σαλαμίνα ομολόγησε ο 70χρονος που συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή του Κερατσινίου.

Αμέσως μετά τη σύλληψή του μεταφέρθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά όπου  και ομολόγησε την πράξη του. Οι Αρχές κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του από το τελευταίο στίγμα του κινητού του τηλεφώνου που εξέπεμψε από συγκεκριμένη κεραία του Κερατσινίου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς της ασφάλειας Πειραιά ότι διέπραξε το έγκλημα λόγω «ερωτικής αντιζηλίας».

Ο δράστης εντοπίστηκε, έχοντας σταθμεύσει το αυτοκίνητο του θύματος με το οποίο είχε διαφύγει, κάτω από τον περιφερειακό, προς το λιμανάκι της Δραπετσώνας και δίπλα του είχε την καραμπίνα με την οποία πυροβόλησε και σκότωσε την συντροφό του

Δεν πρόλαβε να πατήσει το «Panic Button»

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες από τη γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα, όπου η 43χρονη δολοφονήθηκε με δύο σφαίρες το πρωί της Τρίτης, ενώ τρείς ημέρες πριν είχε καταγγείλει τον σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία. Η άτυχη γυναίκα δεν πρόλαβε να πατήσει το «Panic Button» καθώς ο δράστης, πήγε με όπλο στο πατρικό της, χτύπησε το κουδούνι και μόλις την είδε από το τζάμι της πόρτας πυροβόλησε, δύο φορές εναντίον της, τραυματίζοντάς τη θανάσιμα.

Διαβάστε επίσης: Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Είχε καταγγείλει τον σύντροφό της για ξυλοδαρμό – Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του

Συγκλονίζει η μαρτυρία γείτονα του ζευγαριού

Όπως ανέφερε γείτονας του ζευγαριού, μιλώντας στο Mega, πολλές φορές μέσα στην εβδομάδα άκουγε φωνές, ενώ μάλιστα το βράδυ της Παρασκευής, άκουσε τη γυναίκα να φωνάζει «πονάω» και την επόμενη ημέρα την είδε να κυκλοφορεί με «πι».

«Την Παρασκευή το βράδυ άκουσα φασαρία από το σπίτι τους, η κοπέλα φώναζε, μάλλον την χτυπούσε και την έβριζε, της έλεγε κουβέντες βαριές», ανέφερε ο γείτονας του ζευγαριού, που άκουσε φωνές το βράδυ της Παρασκευής.

Διαβάστε επίσης: Προαναγγελθέν έγκλημα στη Σαλαμίνα: Την πυροβόλησε έξω από την πόρτα – Τρεις ημέρες πριν τον είχε καταγγείλει

«Κάποια στιγμή αυτός, της πήρε το αμάξι και το κινητό. Του φώναζε δώσε μου το κινητό» ανέφερε και συνέχισε: «Εκείνος έφυγε και μετά από λίγη ώρα γύρισε πίσω και τότε άκουσα τη γυναίκα να φωνάζει πονάω, γιατί της είχε σπάσει το πόδι, μπροστά στο παιδί της…Μετά από ώρα, ήρθε η μητέρα της την πήρε και έφυγαν».

«Εγώ τον έβλεπα κάθε μέρα, ήταν παράξενος άνθρωπος, τσακωνόταν με τον καθένα» τόνισε.

Είχε φύγει από το σπίτι

Η 43χρονη, στις 2 Δεκεμβρίου είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και υπεξαίρεση τον 70χρονο, με τον ύποπτο, να εξαφανίζεται για να γλιτώσει το αυτόφωρο.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, αναζητήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ, ωστόσο, δεν εντοπίστηκε και δεν συνελήφθη.

Οι αστυνομικοί σύμφωνα με πληροφορίες, παρότρυναν την 43χρονη να φύγει από το σπίτι όπου διέμεναν μαζί και της χορήγησαν το λεγόμενο panic button για να το χρησιμοποιήσει όποτε αισθανθεί ότι κινδυνεύει. Έτσι η 43χρονη από εκείνη τη μέρα έμενε με τη μητέρα της και τον γιο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα ήταν διαζευγμένη και μητέρα ενός 15χρονου αγοριού από τον προηγούμενο γάμο της και ζούσε με τον συγκεκριμένο άντρα και τον γιο της σε οικία στην Κακή Βίγλα Σαλαμίνας, ενώ είχαν σχέση τα τελευταία 7 χρόνια.

Οι γείτονες άκουσαν φωνές

Υπενθυμίζεται ότι την αστυνομία ειδοποίησαν οι γείτονες οι οποίοι άκουσαν φασαρία και στη συνέχεια πυροβολισμούς.

Διαβάστε επίσης:

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Δεν πρόλαβε να πατήσει το «Panic Button» – «Της έσπασε το πόδι μπροστά στο παιδί της» (Video)

Γυναικοκτονία στην Σαλαμίνα: Νεκρή 43χρονη με τραύματα από πυροβόλο όπλο – Αναζητείται ο σύντροφός της

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Είχε καταγγείλει τον σύντροφό της για ξυλοδαρμό – Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του

Προαναγγελθέν έγκλημα στη Σαλαμίνα: Την πυροβόλησε έξω από την πόρτα – Τρεις ημέρες πριν τον είχε καταγγείλει

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter