Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Προφυλακιστέος ο 71χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Προφυλακιστέος ο 71χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος

Στη φυλακή οδηγείται ο 71χρονος από τη Σαλαμίνα ο οποίος δολοφόνησε την 43χρονη σύντροφό του, μετά την πολύωρηαπολογία του στην ανακρίτρια Πειραιά.

Ο γυναικοκτόνος απολογήθηκε παρουσία διορισμένου συνηγόρου, καθώς κανένας δικηγόρος δεν δέχονταν να τον αναλάβει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του φέρεται να επανέλαβε όσα είπε και στις αστυνομικές αρχές, ότι διέπραξε το έγκλημα λόγω «ερωτικής αντιζηλίας».

Η καταδίκη το 2019 και οι δύο ταυτότητες

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη έγινε γνωστό πως ο 71χρονος είχε καταδικαστεί και στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Mega, είχε κατηγορηθεί ότι το 2013 κακοποίησε μια 51χρονη σύντροφό του στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η δίκη έγινε το 2019, οπότε και δικάστηκε ερήμην σε 1,5 χρόνο φυλακή για σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή.

Διαβάστε επίσης: Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Απολογείται ο 71χρονος – Η καταδίκη το 2019 και οι δύο ταυτότητες (Video)

Η καταδίκη αποκαλύφθηκε όταν η αστυνομία πήρε τα αποτυπώματά του από την τωρινή πράξη και στο πλαίσιο της έρευνας, βρήκε μια ταυτότητα που είχε χρησιμοποιήσει τότε ο δράστης. Από την σύγκριση διαπιστώθηκε ότι ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο, το οποίο κάποια στιγμή είχε αλλάξει ταυτότητα βάζοντας διαφορετικό όνομα πατρός και μητρός, προκειμένου να αλλοιώσει τα στοιχεία του.

Στη Σαλαμίνα η κηδεία της 43χρονης

Σε κλίμα οδύνης, συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό Εισοδίων Θεοτόκου στη Σαλαμίνα για να πουν το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη 43χρονη, Γεωργία.

Υπενθυμίζεται ότι από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του θύματος έχουν γίνει ορισμένες καταγγελίες που αφορούν τη στάση των αρχών.

Διαβάστε επίσης: Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Ξεσπά η μητέρα της 43χρονης – «Ήταν με σπασμένα πόδια και ο αξιωματικός απαξιούσε» (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter