Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που οι δράστες μεταφέρουν το άψυχο σώμα της 41χρονης (Photos-Video)

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που οι δράστες μεταφέρουν το άψυχο σώμα της 41χρονης (Photos-Video)

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που αποκαλύπτονται για την άγρια γυναικοκτονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, στις φωτογραφίες που έφερε στο φως το Mega εμφανίζονται ο 39χρονος σύντροφος της Γεωργίας με τον 34χρονο φίλου του, λίγα λεπτά μετά τη στυγερή δολοφονία.

Δείτε επίσης: Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Προθεσμία να απολογηθούν πήραν οι δράστες – Δίωξη στον 39χρονο για βιασμό της αδελφής του

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες ο σύντροφος της Γεωργίας κατεβαίνει μόνος του από την κατοικία στις 12 το βράδυ και ένα λεπτό μετά συναντά τον συνεργό του και μένουν στο διαμέρισμα για 16 λεπτά πριν ξανακατέβουν.

Στις 01.45, οι δύο φερόμενοι ως δράστες φαίνεται να μεταφέρουν στο μπαούλο το άψυχο σώμα της 41χρονης, όπου αργότερα πήγαν τέσσερα χιλιόμετρα ανατολικά του Μονοπήγαδου, στη δημοτική ενότητα Βασιλικών, του δήμου Θέρμης, όπου το απέρριψαν σε θάμνους.

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο δράστες, ζήτησαν και πήραν προθεσμία να απολογηθούν το Σάββατο ενώ σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, διακοπή κύησης και ληστεία (όλες σε βαθμό κακουργήματος και κατά συναυτουργία), όπως επίσης για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Εξεταζόμενοι προανακριτικά από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ο 39χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες και επιφυλάχθηκε για περαιτέρω διευκρινήσεις στην απολογία του ενώπιον του ανακριτή, ενώ ο 34χρονος φίλος του φέρεται να αποδέχθηκε μόνο τη συμμετοχή του στη ληστεία.

Δίωξη στον 39χρονο για βιασμό της αδελφής του

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, ο 39χρονος έχει καταγγελθεί στο πρόσφατο παρελθόν από την αδελφή του για βιασμό. Η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη ύστερα από καταγγελία της αδελφής (τον Ιούνιο του 2022) στο Τμήμα Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό ασκήθηκε ποινική δίωξη εις βάρος του για βιασμό, γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών και παράνομη οπλοφορία, ενώ η δικογραφία βρίσκεται προς χρέωση στις ανακριτικές αρχές.

Διαβάστε επίσης: Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Σχεδίαζαν «ψεύτικη ληστεία» στο πατρικό της 41χρονης – Στον εισαγγελέα την Τετάρτη οι δράστες

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες – Την έδεσαν με χειροπέδες και την μαχαίρωσαν (Video)

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε το έγκλημα – Δράστες ο σύντροφος της 41χρονης εγκύου και ο φίλος του

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter