Γυναικοκτονία στην Κω: Ραγδαίες εξελίξεις – Συμπληρωματική δίωξη για ανθρωποκτονία εις βάρος του 32χρονου

Γυναικοκτονία στην Κω: Ραγδαίες εξελίξεις – Συμπληρωματική δίωξη για ανθρωποκτονία εις βάρος του 32χρονου

Νέα δίωξη, αυτή τη φορά για ανθρωποκτονία ασκήθηκε στον 32χρονο βασικό ύποπτο για τη γυναικοκτονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.

Δείτε επίσης: Γυναικοκτονία στην Κω: Βίντεο με την 27χρονη και τον 32χρονο να βγαίνουν από το σπίτι πριν το έγκλημα

Η εξέλιξη αυτή έρχεται χρονικά μετά το βίντεο που σύμφωνα με την ΕΡΤ εντόπισαν οι αστυνομικοί στο οποίο φαίνεται ότι ο 32χρονος βασικός ύποπτος και η 27χρονη από την Πολωνία βγαίνουν από το σπίτι πριν το έγκλημα.

Υπενθυμίζεται ότι αυτό είχε υποστηρίξει στην κατάθεσή του ο συγκάτοικος του 32χρονου, δηλαδή ότι έφυγαν από το σπίτι και έρχεται τώρα το νέο βίντεο που πιστοποιεί ότι ο φερόμενος ως δράστης και η 27χρονη έφυγαν από το σπίτι και το έγκλημα δεν έγινε μέσα στο σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές αλλά σε εξωτερικό χώρο και πιθανότατα στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός της άτυχης κοπέλας.

Δείτε επίσης: Γυναικοκτονία στην Κω: Θρίλερ δίχως τέλος – Θα «μιλήσει» τo DNA από τα νύχια της Αναστάζια (Video)

DNA και κινητά

Ωστόσο, αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων με τη λήψη DNA από τα νύχια της άτυχης κοπέλας, γεγονός που αναμένεται να ξεκαθαρίσει εν πολλοίς το τοπίο σχετικά με τον δράστη ή τους δράστες της γυναικοκτονίας. Μία παράμετρος καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Σύμφωνα με το Mega, είναι πολλά τα ερωτήματα που υπάρχουν γύρω αρχικά από την εξαφάνιση της κοπέλας και από τον θάνατό της. Μάλιστα, το σήμα του κινητού της 27χρονης δεν δόθηκε από το σπίτι του 32χρονου.

Επιπλέον, ερωτήματα προκαλεί και η στάση του ζευγαριού καθώς οι ίδιοι αναρτούσαν φωτογραφίες με πολυτελείς διακοπές και ισχυρίζονταν ότι παρόλα αυτά ήταν άνθρωποι που «μεροκάματου».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter