Γυναικοκτονία στην Κω: Τα πρώτα συμπεράσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης

Γυναικοκτονία στην Κω: Τα πρώτα συμπεράσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης

Αποτρόπαιο και μαρτυρικό θάνατο από ασφυξία φαίνεται πως βρήκε η 27χρονη Αναστάζια στην Κω, όμως προκύπτει και από τα πρώτα συμπεράσματα της νεκροψίας – νεκροτομής.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, η διαδικασία ήταν ιδιαίτερα δύσκολη εξαιτίας της προχωρημένης σήψης στην οποία εντοπίστηκε το πτώμα της 27χρονης κοπέλας.

Ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός, όμως παραμένει θολό το εάν πέθανε από ανθρώπινο χέρι ή από κάποιο σκοινί και περισσότερο φως αναμένεται να δώσουν περαιτέρω εξετάσεις.

Η Αναστάζια εκτιμάται ότι δολοφονήθηκε τη Δευτέρα ή την Τρίτη, όμως δεν υπάρχει, ακόμη, κάτι σίγουρο.

Την ίδια στιγμή, ο νεαρός σύντροφος της κοπέλας κλήθηκε να δώσει, σήμερα αργά το απόγευμα, συμπληρωματική κατάθεση.

Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα, ο 32χρονος συλληφθείς με καταγωγή από το Μπανγκλαντές βρέθηκε ενώπιον της ανακρίτριας, από την οποία ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την Τετάρτη, 19 Ιουνίου. Ο ύποπτος εξερχόμενος από την αίθουσα του Πρωτοδικείου Κω δήλωσε: «Δεν έκανα τίποτα».

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας εμφανίστηκαν και η μητέρα και ο 28χρονος φίλος της Αναστάζια πριν περάσει την πόρτα της ο 32χρονος ύποπτος. Στο κάδρο των υπόπτων μπαίνει και ο συγκάτοικός του, αφού οι αρχές θεωρούν δύσκολο ένα άτομο μόνο του, να μετέφερε το πτώμα της κοπέλας. Η μητέρα της δολοφονημένης κοπέλας βρίσκεται από χθες στην Κω για να δώσει κατάθεση στις αρχές και να αναγνωρίσει τη σορό της κόρης της.

Την ίδια ώρα την έκδοση του του δράστη στην χώρα καταγωγής της ζητά ο Πολωνός πρωθυπουργός.

«Είμαι συγκλονισμένος από την άγρια δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια. Ο δράστης πρέπει να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρές συνέπειες. Γι’ αυτό θα ζητήσουμε από την Ελλάδα να παραδώσει τον ύποπτο για να δικαστεί σε πολωνικό δικαστήριο και να του επιβληθεί η μέγιστη δυνατή ποινή», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Πολωνός πρωθυπουργός, Ματέους Μοραβιέτσκι.

Διαβάστε επίσης:

Γυναικοκτονία στην Κω: Προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη πήρε ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter