Γυναικοκτονία στην Κω: Προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη πήρε ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές

Γυναικοκτονία στην Κω: Προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη πήρε ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη, 21 Ιουνίου, ζήτησε και έλαβε ο 32χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές, τον οποίο οι κάμερες έχουν καταγράψει να μπαίνει μαζί με την Αναστάζια σε σπίτι στην Κω, ενώ δεν βγήκε ποτέ με τον ύποπτο.

Δείτε επίσης: Κως: Παρέμβαση του Πολωνού πρωθυπουργού για την 27χρονη: «Θα ζητήσουμε η Ελλάδα να μας παραδώσει τον ύποπτο»

Υπενθυμίζεται, ότι ο άνδρας έχει συλληφθεί για αρπαγή και για γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος θα μείνει στα κρατητήρια και θα απολογηθεί την Τετάρτη για την κατηγορία της αρπαγής της. Όπως είχε δηλώσει νωρίτερα ο δικηγόρος του 32χρονου, εκείνος δεν γνωρίζει ότι έχει εντοπιστεί η σορός της. Δηλώνει αθώος, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να υπάρχουν κι άλλα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Νωρίτερα, στις 4 το απόγευμα της Δευτέρας, έφτασε στον Ανακριτή ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος θεωρείται ο βασικός ύποπτος για τη γυναικοκτονία της 27χρονης Αναστάζια, η σορός της οποίας εντοπίστηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Αλυκή.

Τα αποτελέσματα της Ιατροδικαστικής έρευνας της σορού που θα γίνει στη Ρόδο, αναμένεται να ανακοινωθούν το απόγευμα της Δευτέρας.

Διαβάστε επίσης: Κως: Παρέμβαση του Πολωνού πρωθυπουργού για την 27χρονη: «Θα ζητήσουμε η Ελλάδα να μας παραδώσει τον ύποπτο»

Κως: Χωρίς SIM εντοπίστηκε το κινητό της Αναστάζια – Στο νησί η μητέρα της με ομάδα ντετέκτιβ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter