Η αμηχανία της Σπυράκη «κι άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε»!

Η αμηχανία της Σπυράκη «κι άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε»!

Όπως φαίνεται στη Νέα Δημοκρατία δεν έχουν βρει το επόμενο θέμα εκφοβισμού και αποπροσανατολισμού για να μπορέσουν να ξεφύγουν από το διαρκές σφυροκόπημα εξαιτίας της κοινωνικής ατζέντας που έχει από καιρό προγραμματίσει η κυβέρνηση.

Μετά την «επινόηση» για… ξεπούλημα του Μακεδονικού ώστε να πάρει η κυβέρνηση τη μη περικοπή των συντάξεων, η ΝΔ αδυνατεί να προσγειωθεί και να παραδεχθεί ότι η οικονομική της αντεργατική ατζέντα βρίσκεται στον αντίποδα της ατζέντας του ΣΥΡΙΖΑ.

Προεκλογική περίοδος είναι αυτή, δεν χρειάζεται να «καρφώνονται»!

Έτσι παρά το ότι η Συμφωνία των Πρεσπών υπερψηφίστηκε, η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη εμφανίστηκε σήμερα να μασάει την ίδια καραμέλα και να αποφαίνεται:

«Η κυβέρνηση φέρνει την αύξηση του κατώτατου μισθού για να ξεφύγει από τις συνέπειες της κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών».

Προφανώς για την κυρία Σπυράκη το ότι όλα αυτά έχουν ήδη προαναγγελθεί από καιρό και περιλαμβάνονται στην κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης, δεν απασχολεί τη Νέα Δημοκρατία.

Η κυρία Σπυράκη προσπάθησε να αναμασήσει επίσης πως οι 151 που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, δεν είναι οι ίδιοι που ψήφισαν την Συμφωνία των Πρεσπών.

Είπε και κάτι μέσα από τα δόντια της για «συναλλαγή» αρνούμενη να δεχθεί πως οι βουλευτές δεν είναι πρόβατα…

Αλλά εκεί που προκάλεσε περισσότερα ερωτήματα η κυρία Σπυράκη είναι όταν ρωτήθηκε τι θα πράξει η ΝΔ όταν έλθει στην Βουλή το πρωτόκολλο ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.

Η κυρία Σπυράκη απάντησε: «ακριβώς ότι έπραξε και στη διαδικασία της κύρωσης».

Να φανταστούμε πως θα καταψηφίσει;

Έτοιμο φαγητό και τσάμπα μάγκες!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter