Η ανατριχιαστική φωτογραφία με μαχαίρι σε post του Γιώργου Σαββίδη που έδειξε ο Κούγιας – Παρέμβαση εισαγγελέα

Η ανατριχιαστική φωτογραφία με μαχαίρι σε post του Γιώργου Σαββίδη που έδειξε ο Κούγιας – Παρέμβαση εισαγγελέα

Μία φωτογραφία με μαχαίρι καρφωμένο πάνω σε ένα τραπέζι που ανήρτησε στο instagram ο γιος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης μετά τη νίκη του Άρη εναντίον του ΠΑΟΚ, στα τέλη Νοεμβρίου, έδειξε ο δικηγόρος της οικογένειας του 19χρονου Άλκη, Αλέξης Κούγιας.

Όπως σημείωσε ο ποινικολόγος, «οι γονείς του αδικοχαμένου Άλκη μού έδωσαν μία εντολή σήμερα, να φθάσει η υπόθεση αυτή όσο πιο ψηλά μπορεί χωρίς καμία διάθεση εκδικήσεως».

«Ο γονείς του μου είπαν να σας δημοσιοποιήσω μία φωτογραφία: αυτή τη φωτογραφία ανήρτησε ο Γιώργος Σαββίδης μετά τη νίκη του Άρη εναντίον του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας», τόνισε ο ίδιος.

«Είναι ανατριχιαστικό και πρέπει επιτέλους να τελειώνει», κατέληξε ο ίδιος.

Παρέμβαση εισαγγελέα

Τα όσα έφερε στη δημοσιότητα ο Αλέξης Κούγιας μπαίνουν στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης. Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, ζήτησε από την εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης να παραγγείλει διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το ενδεχόμενο αδίκημα υποκίνησης βίας, με βάση σχετικές διατάξεις του αθλητικού νόμου. Αρχικά σκοπός της έρευνας είναι να διαπιστωθεί πότε ανέβηκε η φωτογραφία, αλλά και ποιος την ανάρτησε.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί μετέβησαν στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής οι γονείς και η αδερφή του αδικοχαμένου Άλκη.

Την οικογένεια συνόδευσε ο Αλέξης Κούγιας ενώ μαζί τους ήταν και οι δύο νεαροί που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της άγριας επίθεσης.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter