Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Στα δικαστήρια οι γονείς του δολοφονημένου Άλκη (Photos – Video)

Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Στα δικαστήρια οι γονείς του δολοφονημένου Άλκη (Photos – Video)

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης οι γονείς του Άλκη, μαζί με τους δύο φίλους του που δέχτηκαν την επίθεση και τους γονείς τους.

Συνοδευόμενοι από τον δικηγόρο τους, Αλέξη Κούγια μετέβησαν στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης για να περάσουν το κατώφλι της 7ης ανακρίτριας προκειμένου να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου γιου τους, στην περιοχή Χαρίλαου.

Νωρίτερα σήμερα, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο πατέρας του Άλκη, είπε πως στόχος της οικογένειας είναι να γίνει η «θυσία» του παιδιού τους εφαλτήριο για να ενωθούν οι φίλαθλοι των ομάδων και για να σταματήσει η βία.

Δείτε επίσης: Γονείς 19χρονου Άλκη: «Να σταματήσει ο κύκλος αίματος» – «Δεν νιώθουμε μίσος» (Video)

«Δεν πρέπει να ξεχαστεί το θέμα του Άλκη. Αν ξεχαστεί θα το βρει άλλη οικογένεια μπροστά της. Είναι κρίμα να θρηνούν νέα παιδιά οι οικογένειες», είπε χαρακτηριστικά ενώ η μητέρα του 19χρονου είπε «Να μην ξαναφύγει άδικα ένα νέο παιδί, να μην ξαναθρηνήσουν οικογένειες. Εμένα θα μου δώσει ανακούφιση αν συμβεί αυτό».

Βίντεο – ντοκουμέντο: Η πομπή των ΙΧ με τους δράστες

Την πομπή των αυτοκινήτων λίγες στιγμές πριν εξαπολύσουν τη δολοφονική επίθεση κατά του Άλκη και των φίλων του στην περιοχή Χαριλάου, αποτυπώνει νέο βίντεο ντοκουμέντο που βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Το υλικό από κάμερα ασφαλείας δημοσιεύει η ιστοσελίδα mynews.gr και δείχνει τα αυτοκίνητα, το ένα πίσω από το άλλο, στα οποία επιβαίνουν οι κατηγορούμενοι οπλισμένοι. Το αποτέλεσμα, λίγα λεπτά της ώρας αργότερα, στιγμές μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, συγκλόνισε την Ελλάδα.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, τα αυτοκίνητα κινούνται επί της οδού Πλαστήρα και περίπου 150 μέτρα, περίπου δύο στενά πριν από την οδό Γαζή όπου σημειώθηκε η δολοφονική επίθεση στον 19χρονο Άλκη και τους φίλους του.

Διακρίνονται τέσσερα αυτοκίνητα να κατεβαίνουν την Πλαστήρα και ένα πέμπτο, που ακολουθεί.

Συλληφθείς φέρει τραύμα στην παλάμη

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένας εκ των συλληφθέντων, και συγκεκριμένα ένας 22χρονος αλβανικής υπηκοότητας, φέρει τραύμα στη δεξιά παλάμη.

Φέρεται να έχει τραυματιστεί από το μαχαίρι που κρατούσε και το οποίο ίσως του γλίστρησε, στην προσπάθειά του να τραυματίσει τον 19χρονο Άλκη.

Πάντως, ο ίδιος δεν έχει πει στους αστυνομικούς τον τρόπο με τον οποίο τραυματίστηκε. Ωστόσο, η εικόνα του τραύματος δείχνει πως ο τραυματισμός πιθανότατα προέρχεται από το ίδιο μαχαίρι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter