Και ο Πορτοσάλτε «προτείνει» Μητσοτάκη στη θέση της φον ντερ Λάιεν! (Video)

Και ο Πορτοσάλτε «προτείνει» Μητσοτάκη στη θέση της φον ντερ Λάιεν! (Video)

Και όμως είναι αλήθεια ή τουλάχιστον όπως είπε «ακούγεται» το όνομα του Κυριάκου Μητσοτάκη αν δεν τα καταφέρει η φον ντερ Λάιεν. Η αλήθεια είναι πως ο Άρης Πορτοσάλτε λέει ότι ακούγεται το όνομά του και φοβάται μην τον χάσουμε, κάνοντας αναφορά σε δημοσιεύματα.

Γιατί είτε πράγματι φοβάται «μην μας φύγει ο Μητσοτάκης» και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε… Ή απλά προσπαθούν με όλα τα μέσα να δείξουν πως αυτός ο οποίος κατηγορείται για το Κράτος Δικαίου και την Ελευθερία του Τύπου από Ευρωκοινοβούλιο, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Στέιτ Ντιπάρμεντ και Διεθνή Αμνηστία… γίνει ανάρπαστος στην Ευρώπη.

Η αλήθεια είναι πως όλα μπορούμε να τα περιμένουμε…

Έτσι όπως μας ενημέρωσε σήμερα το πρωί, πάντα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ:

 «Τίθεται ένα ερώτημα. Αν δεν τα καταφέρει η φον ντερ Λάιεν, ποιος; Μια πιθανότητα Ντράγκι, αλλά για πρώτη φορά μπαίνει το όνομα Μητσοτάκης. Για να το καταλήξω, δεν το λέω έτσι τυχαία. Επειδή κυκλοφορεί πολύ σούργελο και υπόκοσμος, γενικότερα στην πολιτική πραγματικότητα, λέω μη βρεθούμε σε κανένα σημείο και λέμε: Μην το κάνεις Μητσοτάκη, μην φύγεις. Το λέω έτσι για Παρασκευή πρωί, καλό Σαββατοκύριακο».

Διαβάστε επίσης:

Προκλητικός Μητσοτάκης: Θα μπορούσαν να γίνουν διαφορετικά πράγματα στο πεδίο της επικοινωνίας για τα Τέμπη – Αφύπνιση η δολοφονία της Κυριακής

Ο Μητσοτάκης, τα Τέμπη και «Τα καινούργια ρούχα του αυτοκράτορα»

Κύρτσος για Financial Times: Οι ίδιοι που υμνούν τον Μητσοτάκη… αποδεικνύουν τη φτώχεια μας!

Νέα έκθεση για τα Τέμπη: Η εμπορική αμαξοστοιχία μετέφερε εύφλεκτη ουσία που προκάλεσε την έκρηξη – Οι Αρχές εξαφάνισαν στοιχεία

Οι Financial Times γκρεμίζουν το αφήγημα Μητσοτάκη: Η φτωχοποίηση της χώρας και η σύγκριση με τη Βουλγαρία

Δίδυμο – οδοστρωτήρας για το ΕΣΥ Χρυσοχοΐδης και Αδωνης

Κεραυνοί Σάντερς κατα Νετανιάχου: «Δεν είναι αντισημιτισμός να λες ότι ο εξτρεμιστής έχει σκοτώσει 34.000 Παλαιστίνιους»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter