Σταμάτης Φασουλής: «Η Άννα ήταν ο άνθρωπος των ονείρων μου» (Video)

Σταμάτης Φασουλής: «Η Άννα ήταν ο άνθρωπος των ονείρων μου» (Video)

Ο Σταμάτης Φασουλής μίλησε στην ΕΡΤ για την Άννα Παναγιωτοπούλου, που έφυγε από τη ζωή το Μεγάλο Σάββατο.

Μίλησε για τα χρόνια που ήταν συμφοιτητές και από κοινού ίδρυσαν το «Ελεύθερο Θεάτρο» εν μέσω χούντας – το «Ελεύθερο Θέατρο» ήταν περισσότερο μια εναλλακτική («αντεργκράουντ» για το πλαίσιο της εποχής) ομάδα και λιγότερο ένας θίασος επαγγελματικών προδιαγραφών. Κι όμως, μ’ αυτόν ακριβώς το θίασο οι άνθρωποι αυτοί, μεταξύ τους και η Παναγιωτοπούλου, άλλαξαν τον ρουν της θεατρικής ιστορίας στη χώρα μας ανανεώνοντας το κουρασμένο είδος της επιθεώρησης:«Με την Άννα, γνωριστήκαμε στη Δραματική Σχολή. Από την πρώτη στιγμή, αισθανθήκαμε ότι είμαστε φίλοι πάρα πολλά χρόνια. Βάλαμε κάπως τα πράγματα στη θέση τους, στη σχολή του Εθνικού, γιατί μέχρι τότε οι τριτοετείς δεν μιλούσαν στους δευτεροετείς και οι δευτεροετείς στους πρωτοετείς».

«Με τράβηξαν τα πάντα στην Άννα, ήταν ο άνθρωπος της ζωής μου. Ό,τι έψαχνα, το βρήκα σε εκείνη, είναι η μισή μου ζωή και το μισό μου σώμα. Είναι άνθρωποι που τους κουβαλάς πάντα μέσα σου, ό,τι και να συμβαίνει. Δεν υπάρχει έλλειψη, από τη στιγμή που ζει μέσα σου», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Είναι λίγο άγριο όταν το συνειδητοποιείς, αλλά μετά ξαναφυτρώνει μέσα σου αυτός ο άνθρωπος», δήλωσε φανερά συγκινημένος ο Σταμάτης Φασουλής.

«Με την Άννα, γνωριστήκαμε στη Δραματική Σχολή. Από την πρώτη στιγμή, αισθανθήκαμε ότι είμαστε φίλοι πάρα πολλά χρόνια. Βάλαμε κάπως τα πράγματα στη θέση τους, στη σχολή του Εθνικού, γιατί μέχρι τότε οι τριτοετείς δεν μιλούσαν στους δευτεροετείς και οι δευτεροετείς στους πρωτοετείς.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter