Βρούτσης: «Παρωδία ο τελικός Κυπέλλου, μπορούσε να έχει κόσμο»

Βρούτσης: «Παρωδία ο τελικός Κυπέλλου, μπορούσε να έχει κόσμο»

O αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης χαρακτήρισε ως «προσβλητική» την εικόνα του τελικού κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του Παναθηναϊκού με τον Αρη, επισημαίνοντας πως την καθολική ευθύνη την έχει η ΕΠΟ.

«Ήταν προσβλητική η εικόνα. Ένας τελικός-παρωδία, απαράδεκτο. Έχουμε λάβει όλα τα μέτρα, έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και δυστυχώς υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες με ονοματεπώνυμο για αυτή την εικόνα. Το γήπεδο έπρεπε να είναι γεμάτο φιλάθλους», είπε αρχικά ο Γ. Βρούτσης και πρόσθεσε: « Αυτοί που γράφουν και κατηγορούν την Πολιτεία και την κυβέρνηση είτε δεν γνωρίζουν είτε το κάνουν εσκεμμένα. Αυτοί που επέλεξαν το γήπεδο δεν έκαναν αυτά που έπρεπε να κάνουν. Να φροντίσουν να είναι το γήπεδο όπως πρέπει για να έχει κόσμο. Το ονοματεπώνυμο καταλήγει στην ΕΠΟ και στους χρήστες του γηπέδου».

Όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης κυνήγησε τη διαιτητή του αγώνα, απάντησε: «Η ΔΕΑΒ είναι εδώ, το αίσθημα της ατιμωρησίας τελείωσε. Κανείς δεν μένει ατιμώρητος».

Σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο να δούμε στο μέλλον παιχνίδια με την παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων, ο αν. υπουργός απάντησε: «Παραμένει στον ορίζοντα. Είναι μια διαρκής προσπάθεια».

Διαβάστε επίσης:

Οι εκβιαστές της Χαλκίδας φανέρωσαν το ενιαίο modus operandi

Απομόνωση Νετανιάχου για τη σφαγή στη Γάζα – Τα εντάλματα, η Χάγη και η αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους

Σε εκλογική ετοιμότητα ο ΣΥΡΙΖΑ – «Υπάρχει ενθουσιασμός από μέλη και φίλους» λέει ο Γ.Βουλγαράκης

Τι λένε οι Αρχές για την υπόθεση της Νίκαιας – Ελεύθερος ο 57χρονος

Η φέτα 15 ευρώ, το λάδι 14 ευρώ, ο σανός τζάμπα

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter