Σε εκλογική ετοιμότητα ο ΣΥΡΙΖΑ – «Υπάρχει ενθουσιασμός από μέλη και φίλους» λέει ο Γ.Βουλγαράκης

Σε εκλογική ετοιμότητα ο ΣΥΡΙΖΑ – «Υπάρχει ενθουσιασμός από μέλη και φίλους» λέει ο Γ.Βουλγαράκης

Φουλάρουν οι προεκλογικές μηχανές του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία των εκλογών. Ο Στέφανος Κασσελάκης θα πραγματοποιήσει ανοιχτές ομιλίες σε μεγάλα αστικά κέντρα (Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, κ.α). Την Πέμπτη πριν τις εκλογές θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική ομιλία στο Σύνταγμα, ενώ μια μέρα πριν θα δώσει τη διακαναλική του συνέντευξη, η οποία -όπως μας λένε συνεργάτες του- δεν θα είναι μια κλασική συνέντευξη τύπου. Περισσότερα θα ξέρουμε τις επόμενες μέρες…

Σήμερα ξεκινά η διήμερη επίσκεψη στην Πελοπόννησο. Η περιοδεία θα ξεκινήσει από την Πλατεία Βαλτετσίου στην Τρίπολη. Η επόμενη στάση θα είναι στην πλατεία Ειρήνης στην Κερασίτσα, ενώ αναμένεται στην Σπάρτη στις 13:15, στο Πάρκο ΟΤΕ.

Το απόγευμα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα περιοδεύσει στην αγορά της Καλαμάτας, με κατάληξη την Κεντρική Πλατεία όπου και θα απευθύνει χαιρετισμό.

«Οργανωτικά βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή σε μια συνεχή εγρήγορση. Ήδη έχουμε ξεκινήσει το μητρώο των εκλογικών αντιπροσώπων. Υπάρχει ενθουσιασμός, διότι μέλη και φίλοι δηλώνουν πρόθυμοι να βοηθήσουν» λέει στο documentonews.gr o Συντονιστής του Οργανωτικού Γραφείου Γιάννης Βουλγαράκης και συνεχίζει:

«Έχουμε καθημερινά εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα. Γίνονται συνεχώς περιοδείες και εγκαίνια εκλογικών περιπτέρων. Βρίσκονται εκλογικά περίπτερα και εκλογικά κέντρα πραγματικά παντού. Έχει πάει παντού όλο το απαραίτητο υλικό και τα ψηφοδέλτια και φυσικά υπάρχει ένας ενθουσιασμός αφού και μέσω iSYRIZA αλλά και μέσω οργανώσεων γράφονται συνεχώς μέλη».

Όλοι οι υποψήφιοι και όλοι οι βουλευτές και τα πρωτοκλασάτα στελέχη έχουν ήδη στη μάχη των ευρωεκλογών. Διαβάστε αναλυτικά εδώ

Ικανοποίηση από την επίσκεψη στην Παλαισυτίνη

«Τα αποτελέσματα από την Παλαιστίνη είναι άκρως ικανοποιητικά. Ο προοδευτικός λαός της Ελλάδος πάντα ήταν υπέρ της ειρηνικής συνύπαρξης των δυο κρατών. Η σταθερά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παραμένει στην αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους με έδρα την Ανατολική Ιερουσαλήμ στα σύνορα του ’67. Ο πρόεδρος έδειξε με την κίνηση να επισκεφθεί την Παλαιστίνη, ότι είναι ένας άνθρωπος των πράξεων» λέει ο Γιάννης Βουλγαράκης και επικεντρώνεται στη συνάντηση του Στέφανου Κασσελάκη με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων, Θεόφιλο τον Γ’:

«Ο Στέφανος Κασσελάκης του μετέφερε την αμέριστη συμπαράσταση του κόμματος, αλλά και ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας στις δύσκολες αυτές στιγμές που περνά το Πατριαρχείο, το οποίο βρίσκεται εν μέσω πολεμική σύρραξης. Το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων αποτελεί έναν φάρο της Ορθοδοξίας και της ελληνορθόδοξης παράδοσης, η οποία χάνεται στο βάθος των αιώνων. Ανέκαθεν το ελληνικό στοιχείο ήταν συνδεδεμένο με την περιοχή» λέει χαρακτηριστικά.

«Εδώ που στον αέρα μυρίζει ο πόλεμος…»

«Έχει φτάσει η ώρα η Ελλάδα να ακολουθήσει το παράδειγμα της Ισπανίας, της Νορβηγίας και της Ιρλανδίας και να αναγνωρίσει το κράτος της Παλαιστίνης» τόνισε σε χθεσινοβραδινή του ανάρτηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι αλλιώς να λες “υποστηρίζω την ειρήνη” και αλλιώς να έρχεσαι εδώ.

Εδώ που στον αέρα μυρίζει ο πόλεμος.

Εδώ που ο φόβος φαίνεται στα βλέμματα των ανθρώπων.

Εδώ που ένας λαός αναζητεί δεκαετίες ολόκληρες πατρίδα» ανέφερε μεταξύ άλλων…

Διαβάστε επίσης:

Σκάνδαλο Ασημακοπούλου: Πρόστιμο 40.000 ευρώ στην ευρωβουλευτή και 400.000 στο ΥΠΕΣ για τη διαρροή των emails

Μαξίμου: Επιβεβαίωσε το επεισόδιο Φλωρίδη με αστυνομικούς – Ζήτησε εξηγήσεις από τον υπουργό

ΣΥΡΙΖΑ για αποκάλυψη του Documento: Η ΑΑΔΕ θα πρέπει να δώσει άμεσα απαντήσεις, δημιουργούνται μεγάλα ερωτήματα

«Στο κόκκινο» οι σχέσεις Ισραήλ – Ισπανίας μετά την αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους

To διακύβευμα της κάλπης και οι 11 έδρες της ΝΕΑΡ

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter