Χολή και ειρωνεία Πρετεντέρη: «Η τουριστική σεζόν στη Γάζα μάλλον θα έχει υποστεί σοβαρό πλήγμα»

Χολή και ειρωνεία Πρετεντέρη: «Η τουριστική σεζόν στη Γάζα μάλλον θα έχει υποστεί σοβαρό πλήγμα»

Κάθε ψήγμα σοβαρότητας –αν υπήρχε- εγκατέλειψε ο Γιάννης Πρετεντέρης με το σημερινό του κείμενο στην εφημερίδα «Τα Νέα».

Θέλοντας να υποτιμήσει την παρουσία της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου του Στέφανου Κασσελάκη στην Παλαιστίνη προχωρά σε ειρωνείες που σίγουρα ξεπερνούν το μαύρο χιούμορ για έναν λαό που μετρά, μόλις μέσα σε μερικούς μήνες πάνω από 35 χιλιάδες θύματα, μεταξύ των οποίων τεράστιο ποσοστό αμάχων και παιδιών.

Στο κείμενό του με έναν χείμαρρο απαξίωσης προς τον Στέφανο Κασσελάκη -προφανώς παίρνοντας την σκυτάλη από τονΆρη Πορτοσάλτε– αναρωτιέται γιατί μεταξύ των συναντήσεών του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε και με τον υπουργό Τουρισμού των Παλαιστινίων.

«Ομολογώ πως δεν ήξερα πόσο σημαντικό πρόσωπο για την επίλυση του Μεσανατολικού και την εκεχειρία στη Γάζα είναι ο υπουργός Τουρισμού ων Παλαιστινίων» αναφέρει και συνεχίζει:

«Για την ακρίβεια δεν ήξερα καν ότι υπάρχει τουρισμός στα κατεχόμενα. Αν και υποθέτω πως κατόπιν των τελευταίων εξελίξεων η τουριστική σεζόν στη Γάζα μάλλον θα έχει υποστεί σοβαρό πλήγμα».

Και δεν φτάνει αυτό το «μαύρο χιούμορ» προς ένα δοκιμαζόμενο λαό αλλά συνεχίζει:

«Ευτυχώς οι Στεφανουά μαζί με τον αρχηγό τους βρέθηκαν εκεί για να δώσουν κουράγιο στα δοκιμαζόμενα τουριστικά επαγγέλματα της Περιοχής».

Βεβαίως συνεχίζει με μένος κατά του ΣΥΡΙΖΑ αλλά αυτό δεν είναι κάτι που εκπλήσσει. Συνήθως οι εμμονές προέρχονται από κάτι που σε ενοχλεί, που σε απασχολεί, που σε «απειλεί» κατά κάποιο τρόπο και οφείλουμε να το σεβαστούμε.

Ωστόσο η έλλειψη κάθε μέτρου και η ειρωνεία προς ένα λαό που προσπαθεί να επιζήσει ξεπερνά κάθε φαντασία κυνισμού και έλλειψης μέτρου.

Ενδεχομένων να ενοχλήθηκε που ο Στέφανος Κασσελάκης δεν πήγε με γραβάτα ή με στρατιωτική αμφίεση να σφίξει το χέρι του Μπένιαμιν Νετανιάχου και να του εκφράσει τη δυσφορία του για τις αποφάσεις του Διεθνούς Δικαστηρίου ή και για την εισήγηση του εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου….

Τι να κάνουμε!  Ή είσαι με τον άνθρωπο ή είσαι με τις βόμβες!

Διαβάστε επίσης:

Οι εκβιαστές της Χαλκίδας φανέρωσαν το ενιαίο modus operandi

Σε λίγο θα ζητήσει και «δοκιμαστές φαγητού» ο Μητσοτάκης!

Απομόνωση Νετανιάχου για τη σφαγή στη Γάζα – Τα εντάλματα, η Χάγη και η αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους

Σε εκλογική ετοιμότητα ο ΣΥΡΙΖΑ – «Υπάρχει ενθουσιασμός από μέλη και φίλους» λέει ο Γ.Βουλγαράκης

Τι λένε οι Αρχές για την υπόθεση της Νίκαιας – Ελεύθερος ο 57χρονος

Η φέτα 15 ευρώ, το λάδι 14 ευρώ, ο σανός τζάμπα

Καιρός: Ποδαρικό με ζέστη θα κάνει ο Ιούνιος – Ακόμα και 36 βαθμούς θα δείξουν τα θερμόμετρα (LIVE)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter