Σε λίγο θα ζητήσει και «δοκιμαστές φαγητού» ο Μητσοτάκης!

Σε λίγο θα ζητήσει και «δοκιμαστές φαγητού» ο Μητσοτάκης!

Σε άλλο επίπεδο ανέβηκε το καθεστώς Μητσοτάκη, αν πιστέψουμε ένα έγγραφο που είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά τους ελέγχους και τα μέτρα πρόληψης που πρέπει να ληφθούν για να περάσει απλά ο πρωθυπουργός από την Ήπειρο!

Πρόκειται για έγγραφο που αφορά την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Ιωάννινα και συγκεκριμένα την παρουσία του στην Κεντρική πλατεία της Βίτσας Ζαγορίου για εκδήλωση της UNESCO όπου θα δειπνούσε σε εστιατόριο.

Και όλα αυτά όταν την ίδια ώρα δηλητηριάζονται παιδιά από μαθητικά γεύματα κακής ποιότητας όπου οι αρχές προφανώς δεν είχαν πάρει τα απαραίτητα μέτρα από εργοστάσιο ιδιοκτησίας του Γιώργου Γιαννίτση, στελέχους της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με το έγγραφο τίθεται σε ετοιμότητα θάλαμος του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Χατζηκώστα» μαζί με «το απαραίτητο Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό».

Ζητείται να υπάρχει σε ετοιμότητα ασθενοφόρο και να ληφθούν προληπτικά μέτρα από την περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Ηπείρου και το τελευταίο:

«Η Περιφέρεια Ηπείρου/Διεύθυνση Υγιεινής & ΕΦΕΤ ΗΠΕΙΡΟΥ να προβούν σε έλεγχο τροφίμων και ποτών που θα παρασχεθούν στον εν θέματι επίσημο…»

Διαβάστε επίσης: Παρέμβαση Αρείου Πάγου για την πυρκαγιά στο εργοστάσιο που εμπλέκεται στα γεύματα της μαζικής δηλητηρίασης μαθητών

 

Διαβάστε επίσης:

Οι εκβιαστές της Χαλκίδας φανέρωσαν το ενιαίο modus operandi

Απομόνωση Νετανιάχου για τη σφαγή στη Γάζα – Τα εντάλματα, η Χάγη και η αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους

Σε εκλογική ετοιμότητα ο ΣΥΡΙΖΑ – «Υπάρχει ενθουσιασμός από μέλη και φίλους» λέει ο Γ.Βουλγαράκης

Τι λένε οι Αρχές για την υπόθεση της Νίκαιας – Ελεύθερος ο 57χρονος

Η φέτα 15 ευρώ, το λάδι 14 ευρώ, ο σανός τζάμπα

Καιρός: Ποδαρικό με ζέστη θα κάνει ο Ιούνιος – Ακόμα και 36 βαθμούς θα δείξουν τα θερμόμετρα (LIVE)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter