Ιερώνυμος: «Δεν θα κάνουμε αυτό που θα μας πει ο Βελόπουλος…»

Ιερώνυμος: «Δεν θα κάνουμε αυτό που θα μας πει ο Βελόπουλος…»

Μήνυμα συνεργασίας εκκλησίας-κράτους έστειλε ο Ιερώνυμος από το Δήλεσι, όπου θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, παίρνοντας αποστάσεις από τις δηλώσεις του Κυριάκου Βελόπουλου για τα περί αποδοκιμασιών.

Χαρακτηριστικά, ο Ιερώνυμος ανέφερε ότι «έχουμε σταθερές γραμμές, τον λόγο του Θεού. Δεν κάνουμε ούτε αυτό που θα μας πει ο  Βελόπουλος  ούτε οποιαδήποτε πολιτικός. Σεβόμαστε τους ανθρώπους. Αυτές τις ώρες είναι απαραίτητη η συνεργασία, κοιτάμε πώς μπορούμε να πάμε μπροστά».

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «δεν μπορώ να πάω σε πράγματα που δεν τα λέει το Ευαγγέλιο. Εκείνος μπορεί να έχει τις απόψεις του, δεν μπορώ να ταυτιστώ με συμφέροντα προσωπικά».

Πρόκειται για μια δήλωση σημαντική για την ατζέντα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος θέλει να συσπειρώσει τα δεξιά ακροατήρια, που επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό από τις απόψεις της εκκλησίας. Σημειώνεται, ότι το πολιτικό κλίμα έχει πολωθεί, καθώς πολλοί φοβούνται ότι τη Μεγάλη Εβδομάδα, θα υπάρχουν αποδοκιμασίες σε γαλάζιους βουλευτές, που ψήφισαν το νομοσχέδιο για την ισότητα στον πολιτικό γάμο.

Δείτε επίσης:

Ρέντης: Δικηγόρος μάνατζερ γνωστού τράπερ – «Το μεγαλύτερο τμήμα της δικογραφίας αφορά εκκρεμείς υποθέσεις»

Κεραυνοί Σάντερς κατά Νετανιάχου: «Δεν είναι αντισημιτισμός να λες ότι ο εξτρεμιστής έχει σκοτώσει 34.000 Παλαιστίνιους»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική: Σε ποιους δρόμους θα υπάρχουν αλλαγές – Οι ώρες

Αναβίωση του «αντί-ΣΥΡΙΖΑ μετώπου» βλέπουν στην Κουμουνδούρου – Η κυβερνητική φθορά φέρνει αισιοδοξία

Έγια μόλα, έγια λέσα, άι παράτα μας ρε Φλέσσα

Ελευσίνα: Θανατηφόρο τροχαίο με ένα νεκρό κι έναν σοβαρά τραυματία

Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία – Σε ποιες περιοχές θα βρέξει

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter