El Pais: «Η Ισπανία θα στείλει πυραύλους Patriot στην Ουκρανία»

El Pais: «Η Ισπανία θα στείλει πυραύλους Patriot στην Ουκρανία»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Πολιτική κρίση στην Ισπανία καθώς ο πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ σκέφτεται να παραιτηθεί». Η σύζυγος του πρωθυπουργού ερευνάται ως ύποπτη για διαφθορά. Στη Liberation διαβάζουμε: «Έπεσε ο έλικας του ανεμόμυλου στο Μουλέν Ρουζ». Οι εμβληματικές λεπίδες του καμπαρέ στο Παρίσι έπεσαν μπροστά από το κτίριο.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας σκέφτεται να παραιτηθεί». Ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ σκέφτεται να παραιτηθεί από το αξίωμα μετά από έρευνα σε βάρος της συζύγου του για διαφθορά.
Η Tagesspiegel αναφέρει: «”Τα επιχειρήματα του Τραμπ δεν έχουν καμία απολύτως νομική βάση”». Το Ανώτατο Δικαστήριο άκουσε τα επιχειρήματα σχετικά με το αν ένας πρώην πρόεδρος μπορεί να λάβει ασυλία για πράξεις που διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Το Ανώτατο Δικαστήριο μοιάζει έτοιμο να απορρίψει τους ισχυρισμούς Τραμπ». Η υπόθεση αφορά το αν μπορεί να λάβει ασυλία από τη δίωξη με την κατηγορία ότι προσπάθησε να υπονομεύσει το εκλογικό αποτέλεσμα του 2020.
Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Το Ανώτατο Δικαστήριο ακύρωσε την καταδίκη του Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν». Ανατροπή στην υπόθεση του κινηματογραφικού παραγωγού Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν καθώς το ανώτατο δικαστήριο στη Νέα Υόρκη ακύρωσε την καταδίκη του, κάνοντας λόγο για «μη δίκαιη δίκη».

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν: Δικαστήριο ακύρωσε καταδίκη του 2020 για σεξουαλικά εγκλήματα». Η καταδίκη του παραγωγού του Χόλιγουντ είχε γίνει τα προηγούμενα χρόνια σύμβολο του κινήματος #MeToo στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στη Daily Telegraph διαβάζουμε «Η απειλή του νομοσχεδίου Ρουάντα σπρώχνει τους μετανάστες στην Ιρλανδία». Η απειλή απέλασης στη Ρουάντα προκαλεί εισροή μεταναστών από το Ηνωμένο Βασίλειο στην Ιρλανδία.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Εύα Καϊλή – Qatargate: “Η ΕΕ και το κόμμα μου δεν με υπερασπίστηκαν”». «Θα ζήσω στην Ιταλία», λέει η Εύα Καϊλή.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Η Ισπανία θα στείλει πυραύλους Patriot στην Ουκρανία». Η Ισπανία συμφώνησε τελικά να στείλει στην Ουκρανία πυραύλους Patriot, με βεληνεκές 70 χιλιομέτρων, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα Τέμπη: Ξεσπά ο Παύλος Ασλανίδης – «Έδωσαν 700 χιλιάδες για τη συγκάλυψη του αιώνα και όχι 200 χιλιάδες για την τηλεδιοίκηση» (Video)

Καλλιάνος κατά Άδωνη: Τον έπαιρνα τηλέφωνο για τον πατέρα μου – Απορώ πως δεν βγαίνει να πει ότι έχω δίκιο (Video)

Και ο Πορτοσάλτε «προτείνει» Μητσοτάκη στη θέση της φον ντερ Λάιεν! (Video)

Κεραυνοί Σάντερς κατά Νετανιάχου: «Δεν είναι αντισημιτισμός να λες ότι ο εξτρεμιστής έχει σκοτώσει 34.000 Παλαιστίνιους»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική: Σε ποιους δρόμους θα υπάρχουν αλλαγές – Οι ώρες

Αναβίωση του «αντί-ΣΥΡΙΖΑ μετώπου» βλέπουν στην Κουμουνδούρου – Η κυβερνητική φθορά φέρνει αισιοδοξία

Έγια μόλα, έγια λέσα, άι παράτα μας ρε Φλέσσα

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter