Κάρολος: «Ο βασιλιάς δεν είναι καλά – Ανανεώνουν το πλάνο για την κηδεία του»

Κάρολος: «Ο βασιλιάς δεν είναι καλά – Ανανεώνουν το πλάνο για την κηδεία του»

Δημοσίευμα βόμβα από τη New York Post για τις κινήσεις που γίνονται στο Μπάκιγχαμ αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του βασιλιά Καρόλου.

Ο 75χρονος μονάρχης πάσχει από καρκίνο και υποβάλλεται σε θεραπεία, με πηγές από το παλάτι να αναφέρουν στα αμερικανικά ΜΜΕ ότι η κατάσταση της υγείας του δεν είναι καλή. Κρίνοντας από αυτές τις διαπιστώσεις, οι αξιωματούχοι του παλατιού «ξεσκονίζουν τα σχέδια για την κηδεία του».

«Είναι αποφασισμένος να πολεμήσει, αλλά πραγματικά δεν είναι καλά», ανέφερε πηγή κοντά στη βασιλική οικογένεια. Την ίδια ώρα, στο παλάτι τηρούν την τακτική της σιωπής, ενώ βασιλικοί αναλυτές σημειώνουν ότι ο Κάρολος ανταποκρίνεται στη θεραπεία.

Όμως, σύμφωνα με τη New York Post, οι βοηθοί του Καρόλου αναθεωρούν συχνά τα σχέδια για τη βασιλική κηδεία, υπό την κωδική ονομασία «Γέφυρα Μενάι».

«Τα σχέδια ξεσκονίζονται και διατηρούνται ενημερωμένα. Δεν είναι περισσότερο από αυτό που θα περίμενε κανείς δεδομένου ότι ο βασιλιάς έχει διαγνωστεί με καρκίνο. Αλλά η κυκλοφορία τους έχει σίγουρα προκαλέσει ανησυχία», σημείωσε πρώην υπάλληλος στο παλάτι.

Την ίδια ώρα, αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν στα αμερικανικά ΜΜΕ ότι η «Επιχείρηση Γέφυρα Μενάι» ενημερώνεται τακτικά, σημειώνοντας ωστόσο πως «πρόκειται για τυπική διαδικασία». 

«Φυσικά και εξετάζουν κάθε πτυχή της Επιχείρηση. Η κηδεία της βασίλισσας κύλησε σαν ρολόι και έβαλε ψηλά τον πήχη. Δεν είναι κάτι συναισθηματικό, είναι μια δουλειά, που λαμβάνεται πολύ στα σοβαρά, και είναι κατανοητό ότι κανείς δεν σκοπεύει να πιαστεί», είπε στο μέσο ένας ανώτερος αξιωματούχος για τον προγραμματισμό των βασιλικών κηδειών.

Διαβάστε επίσης:

Τροχαίο στη Βουλή: Ένοχος ο αστυνομικός για τον θάνατο του 22χρονου Ιάσονα

Ρέντης: Δικηγόρος μάνατζερ γνωστού τράπερ – «Το μεγαλύτερο τμήμα της δικογραφίας αφορά εκκρεμείς υποθέσεις»

Κεραυνοί Σάντερς κατά Νετανιάχου: «Δεν είναι αντισημιτισμός να λες ότι ο εξτρεμιστής έχει σκοτώσει 34.000 Παλαιστίνιους»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική: Σε ποιους δρόμους θα υπάρχουν αλλαγές – Οι ώρες

Αναβίωση του «αντί-ΣΥΡΙΖΑ μετώπου» βλέπουν στην Κουμουνδούρου – Η κυβερνητική φθορά φέρνει αισιοδοξία

Έγια μόλα, έγια λέσα, άι παράτα μας ρε Φλέσσα

Ελευσίνα: Θανατηφόρο τροχαίο με ένα νεκρό κι έναν σοβαρά τραυματία

Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία – Σε ποιες περιοχές θα βρέξει

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter