Η Άννα Ασημακοπούλου υπερασπίζεται τον Νίκο Γεωργιάδη που κατηγορείται για εμπλοκή σε κύκλωμα παιδεραστίας (Video)

Η Άννα Ασημακοπούλου υπερασπίζεται τον Νίκο Γεωργιάδη που κατηγορείται για εμπλοκή σε κύκλωμα παιδεραστίας (Video)

«Άναψαν» τα αίματα το βράδυ της Δευτέρας στο στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού Kontra όπου διασταύρωσαν τα «ξίφη» τους ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, Φαήλος Κρανιδιώτης, και η βουλευτής της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου. Ο λόγος; Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και πρώην στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος κατηγορείται για εμπλοκή του σε κύκλωμα παιδεραστίας στη Μολδαβία, η δίωξη του οποίου είχε προκύψει μετά από δημοσιεύματα του Hot Doc.

Δείτε επίσης: Θαύμα των πιθανοτήτων: Ο εισαγγελέας Ιωαννίδης στη δίκη Γεωργιάδη μετά τις αποκαλύψεις του Hot Doc

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Γεωργιάδης αντιμετωπίζει την κατηγορία της «κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων έναντι αμοιβής».

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης επιτέθηκε ολομέτωπα στη «γαλάζια» βουλευτή της Β’ Αθήνας επειδή όπως είπε, η κ. Ασημακοπούλου πήγε στη δική συνοδευόμενη από τον κ. Κυρανάκη «υποθέτω για να δηλωθεί ως μάρτυς» και διερωτήθηκε: «Αυτό που κολλάει στην ηθική της πολιτικής;»

Δείτε επίσης: Στο σκαμνί ο Νίκος Γεωργιάδης για ασέλγεια σε ανήλικους

«Ρωτάτε εμένα; Γιατί σας αφορά;», ρώτησε από την πλευρά της η Άννα Ασημακοπούλου με βλέμμα μάλλον αμήχανο. Εν συνεχεία, τα αίματα άναψαν με την υποψήφια ευρωβουλευτή της ΝΔ να υπερασπίζεται τον Νίκο Γεωργιάδη αφήνοντας να εννοηθεί πως η δίωξή του είναι… πολιτική. 

Δείτε επίσης: Αναβολή ζήτησε ο Νίκος Γεωργιάδης – Υπεράσπιση: «Σε κάθε περίπτωση δεν γνώριζε τις ηλικίες των θυμάτων»

«Λέω πάντα την αλήθεια. Υπερασπίζομαι την αλήθεια και το δίκαιο. Αυτό κάνω όπου βρεθώ και όπου σταθώ. Το κάνω για πολύ συγκεκριμένο λόγο: γιατί δεν αντέχω να θιγεί η υπόληψη ενός πολύ σοβαρού ανθρώπου», είπε με στόμφο η κ. Ασημακοπούλου και συνέχισε σε εξίσου έντονο ύφος: «ειλικρινά κρατήστε αυτό που σας λέω: Γι’αυτό που κάνατε απόψε κ. Κρανιδιώτη, θα σας πάω “αίμα” μέχρι τέλους».

«Το άκουσες; Αίμα μέχρι τέλους», επανέλαβε η κ. Ασημακοπούλου. 

Δείτε επίσης: Ο «άριστος» Νίκος Γεωργιάδης για τη Β’ Αθηνών μαζί με τον Άδωνη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter