Η Άννα Μισέλ προειδοποιεί: Δεν αλλάζει με την Βρετανία τον πρωθυπουργό για τα γλυπτά του Παρθενώνα

Η Άννα Μισέλ προειδοποιεί: Δεν αλλάζει με την Βρετανία τον πρωθυπουργό για τα γλυπτά του Παρθενώνα

Απίστευτα ευτράπελα, αγιογραφίες και λιβάνισμα στις προσυνεδριακές εργασίες της Νέας Δημοκρατίας, αν και το συνέδριο αναβλήθηκε με πρόσχημα τον κορονοϊό.

Λέμε πρόσχημα γιατί οι πληροφορίες ήθελαν τους «αντιρρησίες» να επιθυμούσαν να εκφράσουν τις απόψεις τους, κάτι που οδήγησε τον πρωθυπουργό στη λήψη της απόφασης αναβολής του…

Αλλά κάτι που πέρασε απαρατήρητο –αφού λίγοι παρακολουθούν τις προσυνεδριακές διαδικασίες- είναι το λιβάνισμα μέχρι δακρύων της ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Και εκεί στα Γιάννενα που πήγε πρόσφατα ο πρωθυπουργός αισθανόταν μάλλον ως Άγιος σε εικόνισμα αφού το γλείψιμο πήγε σύννεφο με την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου εξ Ιωαννίνων ορμώμενη να παίρνει μέχρι στιγμής το πρώτο βραβείο.

Από το «Ν’ αγιάσετε κύριε πρόεδρε» που αντιμετωπίσθηκε με χαμόγελο ικανοποίησης από τον Μωυσή και άριστο πρωθυπουργό όσο και την αναφορά της στην αγάπη που… έδειξαν οι Βρετανοί στο πρόσωπό του. Τότε που σπάσανε τα τηλέφωνα στο κανάλι που έδωσε συνέντευξη και τους κάλεσε να έρθουν για τουρισμό στην Ελλάδα.

Εκεί σε μια έξαρση λατρείας κατέστησε σαφές -αν καταλάβαμε καλά- πως δεν θα αφήσει τους Βρετανούς να ανταλλάξουν τα γλυπτά του Παρθενώνα με τον πρωθυπουργό που έκανε και κάνει τόσα πολλά για τη χώρα:

«Και βέβαια βλέπουν και τον πρωθυπουργό μας, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έναν ηγέτη διεθνούς βεληνεκούς και κύρους, έναν ηγέτη που όχι μόνον έχει αποκαταστήσει την εικόνα της χώρας μας, την έχει αναβαθμίσει, είναι συνέχεια ένα βήμα μπροστά και κάνει συνέχεια προτάσεις που υιοθετούνται πανευρωπαϊκά (…) Αυτή λοιπόν την αποδοχή την διάβασα να ξέρετε… ο πρωθυπουργός μας πήγε στον Μπόρις Τζόνσον τις προάλλες και διάβασα ότι οι Βρετανοί θέλουνε τον Κυριάκο Μητσοτάκη αντί για τον Μπόρις Τζόνσον. Κύριε πρόεδρε επειδή δίνετε τώρα έναν μεγάλο αγώνα πάλι για τα γλυπτά του Παρθενώνα και επειδή διαβάζω ότι κάνατε και μία πρόταση να μας δώσουν τα γλυπτά επιτέλους όπως πρέπει και σε αντάλλαγμα να τους δανείσουμε κάποια (σ.σ. κάποιες αρχαιότητες) μην τους μπει καμιά ιδέα και θέλουν εσάς για πρωθυπουργό εκεί, γιατί δεν δίνουμε, μην μας ζητήσουν εσάς για πρωθυπουργό στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτή είναι η εικόνα της Ελλάδας(…) μετά από δύο χρόνια κυβερνήσεως Μητσοτάκη κυρίες και κύριοι. Είναι μία Ελλάδα για την οποία μπορούμε να είμαστε όλοι υπερήφανοι. Είμαστε υπερήφανοι για τον πρωθυπουργό, υπερήφανοι για την κυβέρνηση μας, υπερήφανοι για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας(…)»

Αυτά είπε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και δεν ήταν μόνον αυτό. Αφού στην εισαγωγή της είχε προλάβει να του πει πως είναι τριπλά χαρούμενη:

  • Που είναι στα Γιάννενα τα πολυαγαπημένα της,
  • που είναι παρών ο πολυαγαπημένος πρόεδρος και πρωθυπουργός και
  • για τα φανταστικά έργα που έκανε και θα κάνει με την κυβέρνησή του.

«Να πω ευχαριστώ και ν’ αγιάσετε» κατέληξε.

Μετά από αυτό μην εκπλαγείτε αν ζητήσουν μια ανάλογη εικόνα να αναρτηθεί στους Ιερούς Ναούς της χώρας…

Η Δημοκρατία κρύφτηκε από την ντροπή της!

Ακολουθούν οι δύο αναφορές της με μοντάζ:

Όλη η ομιλία της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου:

 

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter