Η ανθολογία Μπογδάνου – Παπαδημητρίου (Photos – Video)

Η ανθολογία Μπογδάνου – Παπαδημητρίου (Photos – Video)

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα σήμερα, οι δύο δημοσιογράφοι, Μπάμπης Παπαδημητρίου και Κωνσταντίνος Μπογδάνος, θα είναι υποψήφιοι με τη Νέα Δημοκρατία. 

Το γεγονός σαν γεγονός μάλλον δεν ξάφνιασε κανέναν αφού και οι δύο είχαν σαφή πολιτική θέση υπέρ της αξιωματικής αντιπολίτευσης χωρίς καν να κρατούν τα προσχήματα.

Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Εγκέφαλοι-λουκάνικα ψημένοι στα μπογδάνικα

Πάμε όμως να θυμηθούμε μερικές από τις καλύτερες στιγμές των δύο γαλάζιων – και με τη βούλα πια – υποψηφίων.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ

1. Το κλάμα

Πρώτη πρώτη στη λίστα είναι η επική στιγμή που ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος «λυγίζει» μπροστά στην κάμερα γερμανικού Μέσου μιλώντας για τον δημοψήφισμα και κλαίγοντας λέει πως δεν υπάρχει ελευθερία λόγου στην Ελλάδα. 

2. Τα τανκς 

Με ένα ποστ που είχε κάτι από χούντα, στο twitter, ο Μπογδάνος παρακινεί τον κόσμο να ψηφίσει Νέα Δημοκρατία και υπόσχεται να γκρεμίσει το ραδιομέγαρο με τανκς. 

Λίγο αργότερα το πήρε -σχεδόν- πίσω ξεκαθαρίζοντας πως το «mea culpa» του αφορά αποκλειστικά τα περί τανκ καθώς «αν μου έγραφε με εκσκαφέα φορτωτή, το υποστηρίζω 1000%. Η ΕΡΤ θέλει κλείσιμο», επανέλαβε.

3. Η χυδαία επίθεση στη Μάγδα Φύσσα

Επειδή ο Μπογδάνος ήθελε να μιλήσει ΚΑΙ για τη δίκη της ΧΑ σχολίασε εντελώς χυδαία την αντίδραση της Μάγδας Φύσσα προς τον δολοφόνο χρυσαυγίτη του γιου της, Ρουπακιά, μέσα στο δικαστήριο. «Είπαμε για τραμπούκους, η μάνα Φύσσα ξέσπασε, πέταξε το μπουκάλι, ο Ρουπακιάς έχει αρχίσει και -σε τελείως ανθρώπινο επίπεδο- λογικά αυτός ο άνθρωπος πρέπει να είναι ράκος, δεν αντιδρά πια, μόνο ο δικηγόρος του αντέδρασε. Από την άλλη μια μάνα -τα είδατε και χθες- είναι λυτή. Και γερνάει και του λέω δεν θα ησυχάσω αν δεν σε κρεμάσω. Καταλαβαίνετε πως είναι ολίγον κάπως», είχε πει χαρακτηριστικά.

4. Το Πολυτεχνείο και η Κύπρος

Μία άλλη ημέρα, πάλι από την εκπομπή του στον ΣΚΑΪ αποφάσισε να ενημερώσει τον ελληνικό λαό πως το Πολυτεχνείο φταίει που χάσαμε την Κύπρο γιατί έριξε την Χούντα….

5. Ο ύμνος των SS

Μία άλλη ημέρα ο Κωνσταντίνος θεώρησε άκρως φυσιολογικό να ανοίξει τη σημερινή του εκπομπή με… τον ύμνο των SS και να τον μιξάρει με τη φωνή του Στάλιν.

6. Η πλάκα με τα ΑΜΕΑ

Η άβολη στιγμή που δεν το σώζει με τίποτα και σχολιάζοντας ένα σούπερ της ΕΡΤ είπε, «χίλια μπράβο στην ΕΡΤ που βάζουν άτομα με ειδικές ανάγκες να γράφουν τα σούπερ τους», ήταν το σχόλιο του.

8. «Πλυντήριο» στους φασίστες

Φυσικά καλεσμένος του Κωνσταντίνου στον ΣΚΑΪ, έχει υπάρξει ο Ν. Μιχαλολιάκος, ενώ πρόσφατα στο site του δημοσιεύτηκε συνέντευξη του χρυσαυγίτη Γιάννη Λαγού. 

8. Χορός γιατί είναι και κουλ

Δεν γινόταν να κλείσει το κεφάλαιο Κ. Μπογδάνος χωρίς αυτά τα βιντεάκια. 

https://www.youtube.com/watch?v=cnYc3xGePoY

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β – ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

1. Η σοβαρή Χρυσή Αυγή 

Γιατί να μην δεχτούμε μία σοβαρότερη Χρυσή Αυγή βρε παιδιά; Μπορούν να σκοτώνουν με σιγαστήρα ας πούμε και όχι με μαχαίρια…

2. Κράτα γερά ΔΝΤ

Τον Ιούνιο του 2015 ο Μπάμπης, αποφάσισε να στηρίξει το ΔΝΤ γιατί αλλιώς όπως πολύ ψύχραιμα πίστευε θα ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΑΝ. «Ελπίζω το ΔΝΤ να κρατήσει γερά», είχε πει.

Και επέμεινε στη θέση του… «Είχα πει κράτα γερά, ΔΝΤ! Δυστυχώς δεν κράτησε».

https://www.dailymotion.com/video/x6k0o2y

3. Όταν αποκαλούσε «φασίστα» τον Νίκο Παππά

Με έντονο ύφος και θεατρικές χειρονομίες, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου ανέκραζε on air πως δεν είχε δει ποτέ τη χώρα «πιο κοντά στον κίνδυνο εκφασισμού της».

4. Γιατί δεν… γκρεμίζετε τα (δημόσια) νοσοκομεία;

Μαζί με τον αγαπημένο του Άρη Πορτοσάλτε , ο Μπάμπης σε αυτή την εκπομπή αναρωτιέται έξαλλος γιατί ο Αλέξης Τσίπρας δεν τους φαίνεται πρόθυμος να… γκρεμίσει τα δημόσια νοσοκομεία, τα οποία, κατά την άποψη τους είναι, ούτε λίγο ούτε πολύ, βάρος και κίνδυνος για τους ασθενείς και –κυρίως- για τους ιδιώτες…

5. Πίστη στον Θεό

«Ο μόνος τρόπος να αντιμετωπισθεί ο Τσίπρας είναι οι ψαλμωδίες και ο Θεός, όχι τα πολιτικά κόμματα» είχε πει ο Μπάμπης με αφορμή τις πλημμύρες και τις πολιτικές εξελίξεις.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter