Μπάμπης Παπαδημητρίου: Ο μόνος τρόπος να αντιμετωπισθεί ο Τσίπρας είναι οι ψαλμωδίες και ο Θεός

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Ο μόνος τρόπος να αντιμετωπισθεί ο Τσίπρας είναι οι ψαλμωδίες και ο Θεός

Ένα νέο τρόπο πολιτικής αντιπαράθεσης ή αντίστασης πρότεινε ο γνωστός Μπάμπης Παπαδημητρίου από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

«Ο μόνος τρόπος να αντιμετωπισθεί ο Τσίπρας είναι οι ψαλμωδίες και ο Θεός, όχι τα πολιτικά κόμματα» είπε σήμερα ο Μπάμπης Παπαδημητρίου μιλώντας με το γνωστό δίδυμό του, τον Άρη Πορτοσάλτε με αφορμή τις πλημμύρες και τις πολιτικές εξελίξεις.

Και σιγοντάροντας το αφήγημα του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος μόλις χθες εφηύρε την φορολογία του 75% ώστε να δικαιολογήσει την offshore της Μαρέβα Μητσοτάκη, συνέχισε:

«Ο λόγος για τον οποίο μείναμε τόσο πίσω, είναι η φορολογία» ή καύτερα «Τι μπορώ να αγοράσω με τα λεφτά που μου μένουν».

«Δεν είναι η κρίση, αλλά η φορολογία» είπε ο κ. Παπαδημητρίου ξεχνώντας βεβαίως πως οι κυβερνήσεις που μας έβαλαν στα μνημόνια, που ο ίδιος ο ΣΚΑΙ στήριζε και στηρίζει, ήταν της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ…

Δεν είναι που μειώθηκαν – προφανώς- οι μισθοί από αυτούς που στήριξαν. Δεν είναι που διαλύθηκε όλη η εργατική νομοθεσία. Προφανώς, αυτά είναι καλά για τις επιχειρήσεις στην λογική του διδύμου. Είναι η φορολογία!

Τώρα το ποιος επέβαλε αυτή την φορολογία, αν δεν είναι η τρόικα και τα μνημόνια, ίσως είναι μια άλλη πτυχή για την οποία δεν εκφράστηκε ούτε μια λέξη.

Η πολιτικο-οικονομική ανάλυση του κυρίου Παπαδημητρίου ωστόσο που για μία ακόμη φορά είδε το κοινωνικό μέρισμα ως «πολιτικό πανικό» του Τσίπρα, δεν σταμάτησε εκεί…

Προσπαθώντας να δικαιολογήσει το γεγονός ότι αυτή τη φορά η ΝΔ δεν θα κάνει το λάθος να καταψηφίσει τα μερίσματα στους ευάλωτους αποφάσισε ότι τα χρήματα αυτά τα οφείλει ο Τσίπρας.

Άρης Πορτοσάλτε και Μπάμπης Παπαδημητρίου απεκατέστησαν την αλήθεια… και κατάλαβαν την απάτη.

Εδώ βέβαια ο Άρης Πορτοσάλτε θυμήθηκε «αυθόρμητα» τις δηλώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη για τι συντάξεις.

Για τον Μπάμπη Παπαδημητρίου ωστόσο η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να τα δώσει.

«Βγαίνει σε ύφος Τσάβες από το Μαξίμου και λέει ότι εγώ θα δώσω τα χρήματα. […] Ο λαϊκισμός δεν αντιμετωπίζεται και η απόδοση παρόμοιων ποσών έχει δοθεί και στο παρελθόν. Το 2014 δόθηκαν στους ενστόλους και στους δικαστικούς 414 εκ. ευρώ και το 2010 δόθηκαν καθυστερούμενα 800 εκατ. κι όλα αυτά με δικαστικές αποφάσεις» προσθέτει το στέλεχος του ΣΚΑΪ. 

Στη συνέχεια αφού παρομοίασε την ΕΡΤ με την τηλεόραση της Β. Κορέας αποφάσισαν μαζί με τον Άρη Πορτοσάλτε ότι ο σταλινισμός ξεχειλίζει από μέσα τους σαν το ρέμα που έπνιξε τη Δ. Αττική.

Στη συνέχεια υποδέχτηκαν τον καλεσμένο τους Α. Λοβέρδο με όλα τα νέα απόρρητα τηλεγραφήματα της υπόθεσης Καμμένου και το πώς χάλασε η πώληση με τα βλήματα στη Σαουδική Αραβία! 

Δεν μπορείτε να πείτε! Η πολυφωνία είναι χαρακτηριστική….

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter