Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
"Συνεχίζουμε το έργο μας"

H απάντηση της NASA στους Anonymous για τους εξωγήινους

Άνθρακες ο θησαυρός για τους φανατικούς των εξωγήινων, σύμφωνα με την απάντηση της NASA στους Anonymous, οι οποίοι είχαν υποστηρίξει ότι η Διαστημική Υπηρεσία επρόκειτο να ανακοινώσει ότι δεν είμαστε μόνοι μας στο σύμπαν.

«Αν και είμαστε ενθουσιασμένοι από τα πρόσφατα ευρήματα από το διαστημικό παρατηρητήριο της NASA, δεν αναμένεται να γίνει καμία ανακοίνωση που να αφορά εξωγήινη ζωή. Για χρόνια η ΝΑSA έχει επιδείξει το ενδιαφέρον της στην έρευνα για σημάδια ύπαρξης ζωής πέρα από τη Γη. Έχουμε έναν σημαντικό αριθμό αποστολών που προωθούν την προσπάθεια μας σε αυτή την αναζήτηση ζωής σε παρελθούσα περίοδο ή στο παρόν στον Άρη και σε κόσμους πέρα από το ηλιακό μας σύστημα. Αν και ακόμη δεν έχουμε απαντήσεις, θα συνεχίσουμε το έργο μας για να απαντήσουμε στο υπαρξιακό ερώτημα “είμαστε μόνοι μας;”», απάντησε η υπεύθυνη επικοινωνία της NASA, Laurie Cantillo.

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.