Η απατημένη σύζυγος «κάρφωσε» τον μακελάρη του Ρέινα

Η απατημένη σύζυγος «κάρφωσε» τον μακελάρη του Ρέινα

Μια νέα αποκάλυψη είδε το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με τη τουρκική εφημερίδα dailysabah ο μακελάρης του Ρέινα, Αμπτουλκαντίρ Μασάριποφ βρέθηκε από την αστυνομία μετά από πληροφορίες που έδωσε η πρώην σύζυγός του.

Ο μακελάρης του Ρέινα, Αμπτουλκαντίρ Μασάριποφ, μετά την επίθεση πήγε στο Ζεϊτίνμπουρνου όπου διέμενε και στη συνέχεια στο Μπασάκσεχιρ, προκειμένου να συναντήσει την οικογένειά του, όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα dailysabah.

Στις 6 Ιανουαρίου, το Ισλαμικό Κράτος αποφάσισε να μεταφέρει τον Μασαρίποφ και την οικογένειά του σε διαφορετικά σπίτια. Ο Μασάριποφ, αποφάσισε να κρατήσει κοντά του τον γιο του και να μένει στο σπίτι της άλλης του συζύγου.

Η πρώτη του σύζυγός, με την κόρη τους εγκαταστάθηκαν σε διαμέρισμα στη συνοικία Πεντίκ της Κωνσταντινούπολης, όπου έμαθε πως ο σύζυγός της έκανε θρησκευτικό γάμο με γυναίκα-τρομοκράτη από τη Σενεγάλη.

Στις 11 Ιανουαρίου, όταν και η ίδια συνελήφθη αποκάλυψε στην αστυνομία πως ο σύζυγός της βρισκόταν στην περιοχή Εσένγιουτ, ωστόσο, δεν ήξερε τη διεύθυνση.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Πόστα, χάρη στην απατημένη σύζυγο οι αρχές ξεκίνησαν τις έρευνες που οδήγησαν στον εντοπισμό του μακελάρη του Ρέινα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter