Η Aston Martin DBX δοκιμάζεται στον Αρκτικό κύκλο

Η Aston Martin DBX δοκιμάζεται στον Αρκτικό κύκλο

Σε δοκιμές υποβάλλεται αυτή την περίοδο το πρώτο SUV της Aston Martin, DBX. Μάλιστα, δοκιμάζεται σε ιδιαίτερα ακραίες συνθήκες και πιο συγκεκριμένα σε μια περιοχή της Σουηδίας που βρίσκεται στον Αρκτικό κύκλο.

Το επίκεντρο των δοκιμών είναι οι εγκαταστάσεις της Pirelli, όπου εκεί το όχημα τεστάρεται σε χιονισμένες επιφάνειες, προκειμένου να ελεγχθούν τα συστήματα υποβοήθησης και ο χειρισμός του.

Ο Αρχιμηχανικός της Aston Martin, Ματ Μπέκερ, που δοκιμάζει το αυτοκίνητο, είπε. «Η Aston Martin DBX πρέπει να είναι έτοιμη για ένα ευρύ φάσμα διάφορων επιφανειών, καθώς, εκτός από τη δοκιμή της σε καθημερινές συνθήκες, πρέπει να τη δοκιμάζουμε σε ακραίες, όπως αυτές. Η δοκιμή αυτών των πρωτοτύπων σε συνθήκες ψυχρού κλίματος, μας βοηθάει να εκτιμήσουμε τη δυναμική του αυτοκινήτου και να διασφαλίσουμε την εμπιστοσύνη που επιτρέπει την ασφαλή κίνηση στις χαμηλής πρόσφυσης επιφάνειες. Αυτό το αυτοκίνητο ωθεί την Aston Martin σε μια νέα κατηγορία και η ομάδα μηχανικών μας, απολαμβάνει τις προκλήσεις της ανάπτυξης ενός πολυτελούς SUV μέσα από αυτό το απαιτητικό χρονοδιάγραμμα δοκιμών. Η πρόοδος είναι σε εξέλιξη και είμαι βέβαιος πως θα παραδώσουμε στους πελάτες κάτι παραπάνω από αυτό που περιμένουν από ένα SUV της Aston Martin».

Η διάθεση του αυτοκινήτου προγραμματίζεται για τα μέσα του 2020.

Πηγή: Aston Martin

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter