Η Aston Martin γιόρτασε με τον Τζέιμς Μποντ

Η Aston Martin γιόρτασε με τον Τζέιμς Μποντ

Η βρετανική εταιρεία τίμησε μέσω των μονοθεσίων της Red Bull, που μετείχαν στο γκραν πρι του Σίλβερστοουν, τον περίφημο πράκτορα.

Τα δύο μονοθέσια είχαν στις πίσω πτέρυγές τους τον αριθμό «007», όπως είναι γνωστός, άλλωστε ο Μποντ, αλλά και τους αριθμούς των πινακίδων κυκλοφορίας μερικών Aston Martin που πρωταγωνίστησαν σε κινηματογραφικές ταινίες του πράκτορα.

Ως εκ τούτου, το αυτοκίνητο του Μαξ Φερστάπεν είχε τον αριθμό κυκλοφορίας της Aston Martin DB5 της ταινίας Goldfinger (1964) και αυτό του Πιερ Γκασλί, εκείνον της Aston Martin V8 από την ταινία The Living Daylights (1987).

Όσον αφορά στο γκαράζ της ομάδας στο Σίλβερστοουν, είχε μετατραπεί κατά κάποιον τρόπο, με τη χρήση αφισών και γραφικών στους τοίχους, σε εργαστήριο του Q.

Όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά ο Τζέιμς Μποντ στη μεγάλη οθόνη, συνέβη το 1964 στην ταινία Goldfinger, εκεί όπου πρωταγωνιστούσε μια Aston Martin DB5. Το 1965, στην ταινία Thunderball, μια Aston Martin DB5 εμφανίστηκε στη σκηνή της καταδίωξης που γυρίστηκε στο Σίλβερστοουν. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των δεκαετιών, ο Μποντ έχει οδηγήσει πάρα πολλές Aston Martin, συμπεριλαμβανομένων των DBS, V8 Vantage Volante και DB10. Προκειμένου να τιμηθούν τα 50 χρόνια της DBS, που εμφανίζεται στην ταινία On Her Majesty’s Secret Service, θα πουληθούν μόλις 50 Aston Martin DBS Superleggera ειδικής έκδοσης.

Τρία από αυτά τα οχήματα, βρέθηκαν στο Σίλβερστοουν την Κυριακή.

Πηγή: Aston Martin

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter