Η Aston Martin παρουσίασε στη Γενεύη το Vanquish Vision Concept

Η Aston Martin παρουσίασε στη Γενεύη το Vanquish Vision Concept

Το supercar Vanquish Vision Concept παρουσίασε στο 89ο Σαλόνι Αυτοκινήτου η Aston Martin, με το concept των Βρετανών να διατηρεί τον χαρακτηριστικό σχεδιασμό των αυτοκινήτων τους.

Έχει δανειστεί μερικά στοιχεία από τη Valkyrie, όπως, άλλωστε και η AM-RB 003, που παρουσιάστηκε στο ίδιο Σαλόνι, με τον Διευθυντή Σχεδιασμού της εταιρείας, Μάιλς Νουρνμπέργκερ να σημειώνει πως «η Vanquish Vision Concept έχει μια πιο όμορφη και λιγότερο τεχνική εμφάνιση από τις Valkyrie και AM-RB 003».

«Είναι, όμως, το ίδιο ακραία σε design και ένα μικρό παράδειγμα αφορά το εμπρός φτερό με ανοίγματα, μέσω του οποίου μπορεί κάποιος να δει τον τροχό». Το στέλεχος της Aston Martin συνέχισε, λέγοντας πως «το αυτοκίνητο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καθημερινό στον δρόμο, αλλά και ακραία, στην πίστα. Ως εκ τούτου, είναι λιγότερο προκλητικό και πιο κλασικό».

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, αλλά όπως όλα δείχνουν, ο κινητήρας του θα είναι ο υβριδικός V6 turbo, που θα εφοδιάζει την AM-RB 003.

Πολλά εξαρτήματα είναι από αλουμίνιο και όχι από ανθρακόνημα, όπως των Valkyrie και AM-RB 003, συνδυάζοντας ιδανικά το κόστος, την ταχύτητα της παραγωγής, το βάρος και την ισχύ.

Πηγή: Aston Martin

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter