Η Audi χορηγός ευρωπαϊκού συνεδρίου στην Αθήνα

Η Kosmocar-Audi ήταν χορηγός ευρωπαϊκού συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, με το «παρών» να δίνει σε αυτό και το e-tron, παρέχοντας την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να το δουν από κοντά.

Στόχος του συνεδρίου ήταν η ανταλλαγή απόψεων και η παρουσίαση πρακτικών για την αναβάθμιση των συνεργασιών μεταξύ της Γερμανίας και των άλλων κρατών.

Επίσης, δόθηκε βάση στα διμερή επιμελητήρια, που αυτά έχουν στόχο την προώθηση επιχειρηματικών, επιστημονικών, πολιτιστικών και άλλων σχέσεων ανάμεσα στα δύο μέλη-κράτη.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στο συνέδριο είχε και το Audi e-tron. Το SUV της Audi βρισκόταν στην είσοδο του ξενοδοχείου όπου πραγματοποιήθηκε το συνέδριο, δίνοντας την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να πάρουν μια γεύση από το μέλλον της αυτοκίνησης, σήμερα.

Πηγή: Kosmocar-Audi

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.