Η BMW Lifestyle παρουσιάζει τις συλλογές για 2019-2021

Η BMW Lifestyle παρουσιάζει τις συλλογές για 2019-2021

Έντεκα είναι οι διαφορετικές Συλλογές της BMW Lifestyle, με τέσσερις από αυτές να αποκτούν μία πλήρως ανανεωμένη γκάμα προϊόντων, τη στιγμή που πολλά ακόμα είδη θα ανανεωθούν.

Πάντως, προστίθεται και η BMW Classic Collection, ενώ η BMW M Collection ανανεώνεται με νέες χρωματικές προτάσεις.

BMW Collection

Και οι δύο εκδόσεις του BMW Active Jacket χρησιμοποιούν αδιάβροχο υλικό που αναπνέει. Σε συνδυασμό με ανοίγματα εξαερισμού, η δικτυωτή, υφασμάτινη εσωτερική επένδυση με χρωματικές αντιθέσεις προσφέρουν ένα υψηλό επίπεδο άνεσης. Η γυναικεία ζακέτα με κουκούλα BMW Active Sweat Jacket και η αντίστοιχη ανδρική έκδοση BMW Active Sweatshirt , είναι νέες αφίξεις. Τα γιλέκα BMW Active Waistcoats είναι κατάλληλα για πριν ή μετά τη δουλειά, ενώ τα σπορ καπιτονέ γιλέκα είναι αντιανεμικά και προσδίδουν μία έξτρα νότα στυλ στα BMW Active T – Shirts.

Άλλα αξεσουάρ είναι τα: δίχρωμο στρώμα yoga δύο υλικών BMW Active Mat, ο ιμάντας ώμου, τα αθλητικά παπούτσια, το μπουκάλι BMW Active Drink Bottle και η σπορ τσάντα BMW Active Sports Bag.

Η Συλλογή πλαισιώνεται από δερμάτινα μπουφάν BMW Leather Jacket, που κατασκευάζονται από πολύ μαλακό δέρμα προβάτου nappa.

BMW M Motorsport Collection

Το φούτερ BMW M Motorsport Sweater είναι διακοσμημένο με μοντέρνα, δυναμικά σήματα της μάρκας. Το αδιάβροχο unisex μπουφάν BMW M Motorsport Rain Jacket Unisex, του οποίου η φίνα σχεδίαση και οι ματ στάμπες της σημαίας BMW M Motorsport στην επένδυση, αποκαλύπτονται με μία δεύτερη ματιά. Το αγωνιστικό μπουφάν BMW M Motorsport Jacket υιοθετεί ομοίως ρετρό εμφάνιση. Η Συλλογή συμπληρώνεται από αξεσουάρ με το σήμα BMW M Motorsport για το σπίτι και το ταξίδι.

Ποδήλατα BMW

Το στρογγυλό λογότυπο BMW μέσα στο εμπρός τρίγωνο αποτελεί μία μοναδική λεπτομέρεια που δίνει το παρών σε όλα τα ποδήλατα της σειράς. Το ποδήλατο cruiser BMW Cruise Bike διαθέτει μία κομψή σχεδίαση σκελετού. Το ρυθμιζόμενο τιμόνι και το 7τάχυτο πίσω σύστημα της Shimano εξασφαλίζουν άνεση στον αναβάτη και δυνατότητα ρύθμισης, ενώ τα υδραυλικά δισκόφρενα εγγυώνται το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας. Το ποδήλατο BMW M Bike με σύστημα 11 ταχυτήτων της Shimano και δυναμική, ελαφριά αρχιτεκτονική σκελετού που ενσωματώνει στοιχεία carbon είναι ακόμα πιο σπορ. Και σε αυτή την περίπτωση, τα υδραυλικά δισκόφρενα προσφέρουν εξαιρετική ισχύ ακινητοποίησης.

Το υβριδικό ηλεκτρικό ποδήλατο BMW Active Hybrid E – Bike είναι ιδανικό για μεγαλύτερες αποστάσεις ή απλά για ακόμα μεγαλύτερη άνεση. Η μπαταρία ιόντων λιθίου 600Wh είναι σχεδιασμένη για μεγάλη αυτονομία και συνδυάζεται με ηλεκτρικό μοτέρ Brose S. Ηλεκτρική υποβοήθηση προσφέρεται επίσης για το BMW Urban Hybrid E – Bike, που είναι τέλειο για χρήση στην πόλη. Όσοι προτιμούν κάτι πιο συμπαγές, μπορούν να επιλέξουν το αναδιπλούμενο ποδήλατο BMW Folding Bike ή το πατίνι BMW City Scooter. Και τα δύο προσφέρουν μέγιστη οδηγική απόλαυση, αποθηκεύονται σε μικρούς χώρους και χωράνε σε οποιοδήποτε πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου.

Τα παιδικά ποδήλατα BMW Junior Bikes εξελίχθηκαν με γνώμονα παιδιά ηλικίας 6 – 9 ετών. Το Παιδικό Ποδήλατo Cruiser BMW Junior Cruiser Bike έχει ασυνήθιστη δομή σκελετού, που εκτός από μοντέρνα εμφάνιση είναι πολύ πιο άκαμπτη και υπόσχεται πιο ομαλή λειτουργία.

BMW Golfsport Collection

Η BMW Golfsport Collection χαρακτηρίζεται από μία κλασική κομψή εμφάνιση, για τον χλοοτάπητα του γκολφ. Οι μπλούζες τύπου Polo BMW Golfsport Polo Shirts κατασκευάζονται από αντιβακτηριακό υλικό που στεγνώνει εύκολα. Εκτός από τα μπουφάν από ελαστικό υλικό που αναπνέει BMW Golfsport Jackets, από τα πιο ελκυστικά κομμάτια της συλλογής είναι η τσάντα-σταντ BMW Golfsport Stand Bag και η τσάντα-καροτσάκι BMW Golfsport Cart Bag. Οι νέες τσάντες γκολφ είναι αδιάβροχες και παρέχουν μέγιστη προστασία σε μπαστούνια και αξεσουάρ του γκολφ, χάρη στη θερμομορφοποιημένη, νάιλον υφασμάτινη, εξωτερική επένδυση.

BMW Yachtsport Collection

Το ανδρικό μπουφάν BMW Yachtsport Jacket είναι άκρως λειτουργικό, ενώ το αντιανεμικό υλικό του επιτρέπει να αναπνέει. Με αφαιρούμενη κουκούλα, το γυναικείο μπουφάν BMW Yachtsport Jacket είναι ιδιαίτερα ευέλικτο και πρακτικό στον αέρα και τη βροχή, χάρη στο αδιάβροχο και το αντιανεμικό υλικό από το οποίο κατασκευάζεται. Μία πολύ ξεχωριστή λεπτομέρεια είναι η πυξίδα που δείχνει τις συντεταγμένες των κεντρικών γραφείων της BMW στο Μόναχο.

BMW Classic Collection

Η BMW Classic Collection συμπληρώνει την BMW Lifestyle Collection με σχέδια εμπνευσμένα από τους θρύλους του παρελθόντος της εταιρίας. Εκείνο που ξεχωρίζει περισσότερο είναι το ανδρικό αγωνιστικό μπουφάν BMW Classic Motorsport Jacket. Η νέα εκδοχή εντυπωσιάζει με μία ριγέ σχεδίαση στα μανίκια και όρθιο γιακά, ένα ιστορικό λογότυπο BMW Motorsport πάνω από το δεξί στέρνο και ρετρό γοητεία.

BMW M Collection

Περιλαμβάνει την αποκλειστική απόχρωση Frozen Dark Red. Η σκούρα Bordeaux υπάρχει στην ανανεωμένη συλλογή ως βασικός τόνος και ως χρωματική πινελιά, όπως στη βαλίτσα BMW M Boardcase ή στην ανδρική μπλούζα τύπου Polo BMW M Polo Shirt.

Προτεινόμενες Τιμές Λιανικής:

BMW Collection

BMW Active Jacket σε γυναικεία και ανδρική έκδοση – EUR 177.00

BMW Active Women’s Sweat Jacket – EUR 135.00

BMW Active Men’s Sweatshirt – EUR 121.00

BMW Active Waistcoats – EUR 121.00

BMW Active T-Shirts – EUR 67.00

BMW Active Mat – EUR 55.00

BMW Active Drink Bottle – EUR 34.00

BMW Active Sports Bag – EUR 135.00

BMW Leather Jacket σε γυναικεία και ανδρική έκδοση – EUR 935.00

BMW M Motorsport Collection

BMW M Motorsport Sweater σε γυναικεία και ανδρική έκδοση – EUR 108.00

BMW M Motorsport Rain Jacket Unisex – EUR 94.00

BMW M Motorsport Jacket σε γυναικεία και ανδρική έκδοση – EUR 150.00

BMW Bikes

BMW Cruise Bike, Glossy Silver ή Frozen Blue – EUR 1,147.00

BMW M Bike – EUR 1,564.00

BMW Active Hybrid E-Bike – EUR 3,648.00

BMW Urban Hybrid E-Bike – EUR 2,606.00

BMW Folding Bike – EUR 782.00

BMW City Scooter – EUR 209.00

BMW Junior Cruise Bike – EUR 495.00

BMW Golfsport Collection

BMW Golf sport Polo Shirt σε γυναικεία και ανδρική έκδοση – EUR 94.00

BMW Golf sport Jacket σε γυναικεία και ανδρική έκδοση – EUR 177.00

BMW Golfsport Stand Bag – EUR 380.00

BMW Golfsport Cart Bag – EUR 393.00

BMW Yachtsport Collection

BMW Yacht sport Jacket σε γυναικεία και ανδρική έκδοση – EUR 217.00

BMW Yachtsport Small Dry Bag – EUR 34.00

BMW Yachtsport Functional Bag – EUR 163.00

BMW Classic Collection

BMW Classic Men’s Motorsport Jacket – EUR 393.00

BMW M Collection

BMW M Boardcase – EUR 326.00

BMW M Men’s Polo Shirt – EUR 94.00

Πηγή: BMW

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter