Η BMW Motorrad παρουσιάζει τη συλλογή για το 2019

Η BMW Motorrad παρουσιάζει τη συλλογή για το 2019

Τη συλλογή του 2019 για τον εξοπλισμό του αναβάτη παρουσιάζει η BMW Motorrad, που αρχικά, με τη μονοκόμματη φόρμα ProRace, δίνει τη δυνατότητα να ραφτεί στα μέτρα του.

Ο αναβάτης μπορεί να επιλέξει διάφορα στοιχεία και η φόρμα συνδυάζεται με τις μπότες και τα γάντια ProRace. Αναφορικά με τη νέα φόρμα Roadster, έχει σχεδιαστεί για σπορ οδήγηση σε υψηλές ταχύτητες και σε όρθια θέση οδήγησης. Είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά και μπορεί να χαρίσει άνεση και ασφάλεια υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Το κράνος Bowler από τη μεριά του ξεχωρίζει για την αεροδυναμική του σχεδίαση. Έχει υψηλή ποιότητα κατασκευής και προσφέρει μεγάλη άνεση. Συνδυάζεται με το περιορισμένης έκδοσης δερμάτινο τζάκετ Club Spezial. Αναφορικά με το νέο σπορ τζάκετ RaceFlow ενδείκνυται για καλοκαιρινή χρήση. Διαθέτει μεγάλες επιφάνειες υλικού που αναπνέει και παρέχει επαρκή εξαερισμό για το σώμα και τα χέρια, ακόμα και τις ζεστές ημέρες.

Το παντελόνι Rider φοριέται άνετα από άντρες και γυναίκες και έχει κατασκευαστεί σε στιλ outdoor για να αντέχει τους δυνατούς ανέμους και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Το παντελόνι ClimaProtect είναι πρακτικό, αδιάβροχο και μπορεί να φορεθεί πάνω από το καθημερινό παντελόνι του αναβάτη, χάρη στα μεγάλα φερμουάρ στο πλάι.

Από τη μεριά τους, οι μπότες Flow συνδυάζονται άψογα και έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν σε υψηλές θερμοκρασίες, ενώ παράλληλα, είναι ελαφριές. Τα αθλητικά παπούτσια Dry εν συνεχεία, ταιριάζουν με τζιν και καλοκαιρινά τζάκετ μοτοσικλέτας.

Από εκεί και πέρα, η γκάμα εξοπλισμού προστασίας έχει διευρυνθεί και πέρα από το γιλέκο HighViz, τη ράχη που δένεται στο σώμα και τις προστατευτικές ζώνες Basic και Pro για τη μέση, ξεχωρίζει το γιλέκο Protector Vest που προστατεύει τον θώρακα και την πλάτη.

Τέλος, ξεχωρίζουν οι νέες συλλογές Style, που περιλαμβάνουν δερμάτινα προϊόντα lifestyle καθώς και τη συλλογή Motorsport. Διαθέσιμα είναι τα τζάκετ AirShell, Club Leather και DownTown, αλλά και τα γάντια Rockster με νέες αποχρώσεις.

Πηγή: BMW Motorrad

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter